fbpx

Moški, ste pripravljeni na visoke petke?

Moda, Moška moda, Prva stran

Italijanska modna znamka Dsquared2 se ne ozira na pravila!

Milanski teden moške mode je znova postregel z odličnimi modnimi revijami in ponovno dokazal, da moška moda v primerjavi z žensko še zdaleč ni dolgočasna!

V eni izmed svetovnih modnih prestolnic so predstavili najnovejše modne smernice za pomlad in poletje 2017, na katerem je našo pozornost pritegnila italijanska modna znamka oblačil, obutve in drugih dodatkov, Dsquared2, ki jo ustvarjata cenjena modna oblikovalca, dvojčka Dean in Dan Catten.

dd1

Njuna estetika temelji na razgibani privlačnosti, ki pa je zadržala dovolj sproščenosti in prefinjenosti. V svojih kosih združujeta  duhovitost, enostavnost in pragmatičnost, s spretnostjo in veščino italijanskega krojenja. Predstavila sta kolekcijo, ki se zgleduje po glam rocku in delavskem razredu mlade subkulture, ki prikazuje kilte, oprijete motoristične hlače, čevlje s platformo v živih barvah, z veliko veliko bleščicami.

d1

d2

d3

d4

ddd

Sodeč po stvaritvah največjih oblikovalskih imen, bi moški naslednje leto v svojih omarah morali imeti vsaj en par visokih petk! Zadnja leta je opazen tudi trend, da so moški videti vse bolj ženstveno, kar dokazujejo tudi oblačila v raznoraznih barvah, svetlikajoče se obleke in velike torbe.

Oglejte si spodnji posnetek in naj se trening hoje v visokih petkah začne!

Foto: Dsquared2


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam