fbpx

»Must have«: črna obutev za jesenske vremenske izzive

Moda, PR novica, Prva stran, Ženska moda

Črna ne gre nikoli iz mode, klasični model ženske obutve pa na policah trgovin kraljuje že vrsto let – zakaj jim ne bi torej

Vsaka ženska je rada urejena, vendar nas jesensko vreme lahko hitro preseneti.  Zato smo za vas naredili izbor obutve, ki vas reši vsake modne zadrege, pripravljene pa boste na vse vremenske razmere in v jesen zakorakale modno in predvsem udobno.

Nizki gležnjarji za deževne dni

Naj dež ne bo ovira. Kombinirajte Arine usnjene gležnjarje na elegantnejše hlače ali preprosto na jeans in videz stilirajte z brezčasnim bež trenč plaščkom. Pogumno stopite preko vsake jesenske luže.  Najbolj drzne jih pa obujte na daljše plisirano krilo.

Obutev Ara, nizki gležnjarji za deževne dni

 

Klasični črni športni copati

Letošnja modna zapoved je – športna, vedno in povsod. Da bo korak lahkoten in udoben, na vašo dnevno izbiro oblačil brez obotavljanja obujte klasične športne copate. Logotip priznane blagovne znamke Ara, bo videz dvignil na novo raven.

Obutev Ara Jenny, klasični črni, višji športni copati

Brezčasna eleganca

Črna ne gre nikoli iz mode, klasični model ženske obutve pa na policah trgovin kraljuje že vrsto let – zakaj jim ne bi torej privoščili mesta tudi v vaši omari? Število modnih kombinacij je neskončno. Arine salonarje obujte ob lepšem vremenu in se pokažite v vsem svojem sijaju.  Naj oblika čevlja ne zavede na prvi pogled – letos so najbolj modni ravno klasični modeli, kot bi jih ukradli iz mamine omare.

Obutev Ara, brezčasna eleganca črnih salonarjev

 

Izbrani modeli Ara obutve so na voljo v trgovinah Mass po vsej Sloveniji. Poiščite svoj najljubši par


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam