fbpx

Na reviji ob 50. obletnici Ralpha Laurena zbrana vsa družabna smetana!

Moda, Novice, Znani

Newyorški gala dogodek s kopico zvezdnikov in v znamenju 50. obletnice modne znamke Ralph Lauren je potekal na enako legendarni lokaciji, kot so ljudje, ki so ga obiskali.

Modna revija in kasneje še zabava, ki so jo pripravili ob praznovanju 50. obletnice znamke svetovno znanega in čislanega modnega oblikovalca Ralpha Laurena, je na kup zbrala toliko znanih in slavnih, da ne vemo, kje bi začeli pisati seznam. Morda kar po abecednem vrstnem redu? Kakorkoli že, v New York se je zgrnil ves jet-set, smetana visoke družbe.

Od znanih igralcev in igralk iz Hollywooda do TV voditeljev, stilskih in modnih ikon, supermodelov, politikov, pa še vseh drugih slavnih. Tudi plemstvo oziroma modra kri niso manjkali. Na modno revijo in zabavo Ralpha Laurena so prišli vsi, ki kaj pomenijo!

Kdo vse je bil tam? Političarka in nekdanja prva dama ZDA Hillary Clinton, zvezda pogovornih oddaj Oprah Winfrey, režiser Steven Spielberg, igralki Anne Hathaway in Blake Lively, supermodel Iman, Vogueova glavna urednica Anna Wintour, filmska igralca Robert De Niro in Pierce Brosnan ter pevec Kanye West – to je le nekaj imen, ki niso želela izpustiti priložnosti, da počastijo jubilej slavnega modnega kreatorja.

Iz prvih vrst so si modno revijo, ki obeležuje 50 let predanega modnega ustvarjanja tega ameriškega modnega velikana, ogledali tudi njegovi stanovski kolegi: med njimi so bili modne oblikovalke ter oblikovalci Vera Wang, Calvin Klein, Kevin Baker, Donna Karan, Michael Kors in drugi.

Newyorški gala dogodek s kopico zvezdnikov in v znamenju 50. obletnice modne znamke Ralph Lauren je potekal na enako legendarni lokaciji, kot so ljudje, ki so ga obiskali. To je bila znamenita terasa Bethesda, s katere je čudovit razgled na Centralni park.

Čeprav modna znamka Ralph Lauren najpogosteje pripravi tematsko obarvane revije, je bilo tokrat vzdušje precej bolj sproščeno, tako da sta se na modni pisti skupaj znašli kolekcija visoke mode Ralph Lauren in bolj komercialno obarvana ter cenovno dostopnejša Polo linija.

Ralph Lauren je na večerji nagovoril povabljene v družbi Oprah in Hillary Clinton

Po modni reviji so se povabljenci iz visoke družbe in sveta zabave udeležili večerje, ki je potekala ob prelepem vodometu na Bethesda terasi. Kdo je bil med drugim tam, pa si lahko ogledate na zgornjih izbranih fotografijah.

 

D. S.

Foto: Instagram, Esquire, Boston Herald, NY Post, WWD

 


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam