fbpx

Na sceno vstopa nova high end modna znamka!

Izbor urednice, Moda, Novice, Prva stran

H&M z novo modno znamko, katere filozofija temelji na slogu, ki je nad trendi.

Vodilni ponudnik tako imenovane hitre mode, švedski gigant H&M bo, po poročanju BoF-a, svetu predstavil novo blagovno znamko Arket.
Arket trgovine bodo ponujale oblačila z lastnim podpisom ter ostale modne znamke, ki so znotraj skupine, razen znamke H&M. Cene bodo nekoliko višje, kot so v H&M, saj se bodo moške srajce gibale med 39 in 115 evri. Poleg oblačil za moške, ženske in otroke, bo ponudba obsegala tudi odlično izbiro dekorativnih predmetov za dom.

»Resnično verjamemo, da je sodobnemu potrošniku pomembno, da je pod skupnim okriljem več modnih znamk,«

je povedala direktorica Arketa Ulrike Bernhardtz.

»DNK te blagovne znamke je brezčasen, svež, zelo kakovosten in topel,«

je nadaljevala.

»Brezčasnost je slog nad trendi. Svežina je njegova protiutež, saj je vedno na tekočem in moderna. Kakovost se ne odraža le na otip tkanine, ampak tudi na izdelavo kosov, toplina pa predstavlja iskrenost in oseben pristop.«

Po dveh letih intenzivnega raziskovanja, je bilo skupini H&M jasno, da današnji potrošnik nima veliko časa za nakupovanje, idealna rešitev pa je prijetno mesto, kjer bi lahko našli več različnih znamk, zato je Arket po njihovem mnenju, popolna rešitev.

Prva Arket trgovina se bo odprla v Londonu pozno poleti oziroma v zgodnji jeseni, sočasno pa bodo odprli tudi spletno trgovino.Kasneje načrtujejo še trgovine v Bruslju, Kopenhagnu in Münchenu. Nekatere izmed teh trgovin bodo imele tudi prostor za oddih, kavarno, ki bo vključevala tudi skandinavsko gastro ponudbo.

H&M ima trenutno pod svojim okriljem modne znamke, kot so & Other Stories, Cheap Monday, COS, Monki in Weekday, zdaj pa se jim v tem nizu priključuje še Arket.

 

Foto: promo


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam