fbpx

Na svidenje skinny jeans! 5 najbolj vročih modelov kavbojk tega trenutka

Izbor urednice, Moda, Novice, slider

Najbolj vroče kavbojke tega leta!

Se spomnite, ko vam je mama razlagala, da so njene leviske 501 vedno moderne in da bodo kmalu postale ponoven trend? Imela je prav in mame imajo vedno prav, kajne?

Čeprav še vedno videvamo veliko žensk v skinny kavbojkah, smo tako imenovane boyfriend in mommy jeans videvali samo na trendseterkah. Dejstvo pa je, da skinny jeans ni več moderen.

Strinjamo se, da je bilo ta model zelo težko vreči iz prestola, vendar je njihova modna vladavina preteklost, kar so nam že dali vedeti mnogi svetovni oblikovalci in high street modne znamke. Na prvem mestu moramo tu omeniti znamko Vetements, ki je trenutno vodeči v postavljanju jeans trendov.

Alexandra Stedman, ena izmed najbolj znanih lifestyle blogerk je pojasnila, zakaj je do te zamenjave končno prišlo in zakaj so ta trend najbolj sprejele ženske nad 27. leti.

“Z leti se je moj okus spreminjal. Ni mi bilo več toliko do tega, da poudarjam svojo postavo v ozkih modelih, bolj mi je bilo pomembno, da se v njih udobno počutim. Trend, ki trenutno prevladuje v svetu jeansa, so nedvomno kavbojke z volumnom, ki ne poudarjajo postave in to mi zelo odgovarja.”

Med novimi modeli kavbojk, je 5 takih, ki so najbolj izpostavljeni. Dva modela sta na modni sceni prisotna že dlje časa, boyfriend in mommy jeans. Slednji je pravzaprav klasičen model Levi’s 501. Sledijo jim pristni in učinkoviti (seveda potrgani) modeli s privlačnimi barvami in krpicami (patchwork) in navsezadnje vintage modeli s potrganimi hlačnicami, ki segajo nad višino gležnjev.

Boyfriend jeans

Vintage jeans, sestavljen iz dveh različnih modelov

Mommy jeans

Jeans s krajšimi hlačnicami

Potrgan jeans

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam