fbpx

Na zdravje Richu!

Dogodki, Lifestyle, Prva stran

Predstavitev prvega šampanjca, ki je narejen za mešanje.

Prihaja najbolj razburljiv letni čas – poletje. Ljubljana se odpira v vsej svoji lepoti in primerno je, da se na to odzovemo z najboljšim v nas. In prijateljstvu verjetno ni boljšega poklona, kot je kozarec šampanjca. Še posebej, ko gre za tako izbrano francosko znamko kot Veuve Clicquot, ki v svoje vrste dodaja novega člana – Veuve Clicquot Rich. Popoldansko druženje na priljubljenem shajališču ob Ljubljanici sta z v srce segajočim vokalom ter kitaro in kontrabasom obogatila glasbeni duo Pliš.

Veuve Clicquot Rich 26.5.2016 - Photo Ziga Intihar-207

Veuve Clicquot Rich 26.5.2016 - Photo Ziga Intihar-194

Šampanjec je od nekdaj veljal za simbol užitka, prestiža in ekskluzivnosti. Hiša Veuve Clicquot, ki slovi po svoji drznosti in inovativnosti, je predstavila povsem nov način pitja šampanjca, ki vključuje umetnost mešanja pijač, in tako ustvarila Veuve Clicquot Rich. Rich je navdihnjen z novo vizijo modernega pitja – za kombiniranje s svežimi sestavinami: ananasom, lupino grenivke, kumarami, stebelno zeleno, papriko ali čajem – vse to na ledu!

Druženje je otvorila Maja Tratnik, dogajanje pa sta v glasbeno popotovanje popestrila izvrstna vokalistka Aleksandra Ilijevski ter navihanec na kitari in kontrabasu Marko Gregorič, iz dua Pliš. Med gosti je bilo več ljubiteljev penečega vina in dragih prijateljev znamke Veuve Clicquot.

Zbrane goste je pozdravila Maja Tratnik.

Vokalistka dua Pliš, Aleksandra Ilijevski.

Veuve Clicquot Rich 26.5.2016 - Photo Ziga Intihar-211

 

Veuve Clicquot Rich 26.5.2016 - Photo Ziga Intihar-148

Tina Berlec, predstavnica blagovne znamke in gostiteljica dogodka.

Foto: Žiga Intihar


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam