fbpx

Nadaljevanje: Vem varala sem … ampak mi ni žal!

Odnosi

Čas je bil, da svojo ljubezen obesita na veliki zvon ali pa jo za vedno pozabita in živita, kot da se ni nič zgodilo.

Poletni dnevi so prihajali h koncu, o njej pa ni bilo ne duha, ne sluha. Od najinega zadnjega srečanja me ni poklicala in jasno je bilo, da me tudi videti noče. Jaz pa sem jo pogrešala. Bilo mi je žal, da sem jo obtoževala in je nisem poslušala do konca in ja, priznam umirala sem od želje, da bi izvedela kaj se je zgodilo z njeno zaljubljenostjo. Vedela sem, da me čaka razburljiva zgodba, zato sem zbrala pogum in jo poklicala. Ker se mi ni oglasila, sem ji poslala še sms sporočilo. Čakanje na njen odgovor je bilo mučno. Pa vendar je nanj odgovorila in že naslednji dan sva se dobili v mestnem središču. Kot vedno je blestela v svoji opravi. Ob njenem hihitanju, ko me je močno objela sem se nasmejala tudi jaz, saj sem takoj vedela, da že dolgo ne goji nobene zamere, čeprav bi bila ta upravičena. Za opravičila nisva potrebovali besed, tokrat sem ji bila pripravljena prisluhniti in jo razumeti.

“Sploh ne vem kje začeti. Toliko stvari se je zgodilo, med njimi tudi najlepša in najbolj boleča izkušnja do sedaj.  Še vedno sem zaljubljena in ta zaljubljenost je presegla vse meje zdravega razuma. Zbežala sva na morje. Ni nama bilo mar za nič. Odločila sva se, da se ne moreva več skrivati, zato sva naredila še večjo neumnost. Spakirala sva stvari in se odpeljala daleč stran. Bilo je magično, neumno, romantično, razburljivo. Našla sva svoje mesto pod soncem in bilo je noro. Čeprav je trajalo samo tri dni, so bili to najlepši dnevi v mojem življenju. Imela sem ga samo zase, vsako sekundo je bil samo moj. Lahko sva se poljubljala, držala za roke, objeta zaspala in se predajala en drugemu vsako noč. Kdaj sva preprosto ležala v postelji in se nežno dotikala, si zrla v oči in predajala čustvom, ki so kar kipela. Bila sva srečna. Večere sva preživljala na obali, kjer sva ob kozarcu vina govorila o najini skupni prihodnosti. Njegove besede in dotiki so me pomirjali, počutila sem se varno in nihče več ni mogel temu narediti konec. Njegova nežnost je mirila mojega duha, ki je bil nekoč še tako razigran in neukrotljiv. Prepričana sem bila, da ga neizmerno ljubim in da je moški mojega življenja.

love-couple-hug-and-kiss-wallpaper

Vendar bližal se je čas, ko sva se morala vrniti. Dušila sem se. Ko sem v kovček spakirala še zadnje malenkosti, sem začutila, da mi zmanjkuje zraka, zato sem za trenutek stopila k oknu, da sem v svoja pljuča zajela malo svežine. Prišel je v sobo, da bi mi pomagal odnesti moje stvari v avto. Moje oči so bile polne solz, zato me je brez besed prijel za roko in odpeljal na obalo. Tam me je močno objel nato pa strastno poljubil, kot da to počne zadnjič. Nisem se več zadrževala, zato sem planila v jok. Tudi njemu ni bilo lahko. Dejal je, da se morava vrniti, saj naju doma čakata partnerja, ampak da bova ne glede na to kaj se zgodi imela teh nekaj dni. Na uho mi je zašepetal, da me ljubi in še zadnjič sva se predala strastem. Pot nazaj je bila dolga in mučna, minila je v tišini. V moji glavi se je porodilo miljon vprašanj, pa si niti na enega nisem znala odgovoriti. Ali bo povedal svoji ženi, se bo odločil zame ali pa je bilo to njegovo slovo. Zaradi vsega tega mi je postalo slabo, zato sem zaspala. Ob prihodu v Ljubljano je prijel mojo roko, jo prislonil na obraz potem pa jo nežno poljubil. Povedal mi je, da me ima rad. Bolelo me je, zato sem hitro vzela svoje stvari in zapustila avto. Ko sem odhajala, sem se obrnila, da bi ga še zadnjič videla. Sedel je v avtu in me s svojimi pogledi vabil nazaj. Želela sem si nazaj, a sem vedela, da mora oditi. To je dobro vedel tudi on, zato se je nemudoma odpeljal.”

Ob njenem pripovedovanju so se moje oči polnile s solzami, vendar sem jih zadrževala. Nisem želela pokazati šibkosti, kajti vedela sem, da potrebuje mojo oporo. Prav tako kot jaz je tudi ona vedela, da je čas, da temu naredi konec. Čas je bil, da oba nehata lagati svojima partnerjema. Čas je bil, da svojo ljubezen obesita na veliki zvon ali pa jo za vedno pozabita in živita, kot da se ni nič zgodilo.

Se nadaljuje …

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam