fbpx

Nadvse redke fotografije svetovnih zvezd objavili na Instagramu

Lifestyle, Novice, Znani

Ste že kdaj videli, kako Michael Jackson in Paul McCartney skupaj pereta posodo? Ali pa, kako je bila videti Amy Winehouse pri 18-ih letih? Oglejte si redke fotografije, ki so zdaj prvič objavljene!

Nekatere od teh fotografij vas bodo gotovo presenetile, določene so sedaj objavljene v javnosti celo prvič. Večina ljudi je narejenih tako, da občudujemo slavne osebe, ki so se kakorkoli dotaknile našega življenja, nanj vplivale ali celo sooblikovale nekatere naše življenjske odločitve.

Čeprav ponavadi na nas najbolj vplivajo družinski člani ter prijatelji, je težko iti mimo dejstva, da so prav posamezniki, ki so dosegli v svojem poklicu in pojavljanju v javnosti svetovno slavo, pomembno oblikovali pop kulturo ter krojili javno mnenje in modne ter glasbene trende.

Sophia Loren leta 1956

James Dean z mačkom Marcusom leta 1954 v New Yorku

Mila Jovovich leta 1988

Robert Downey Jr. in Sarah Jessica Parker

Do njih čutimo simpatijo, celo do tistih, ki so že davno pokojni, saj so se vpisali tako v našo individualno kot kolektivno zavest. Nekateri so nas osrečevali ter navduševali z igralskim talentom, drugi s pevskim ali plesnim, bili so drugačni in izstopajoči, določeni, denimo David Bowie ali Prince, pa so delovali, kot da sploh niso s tega planeta.

Michael Jackson in Paul McCartney leta 1982, ko skupaj pereta posodo

Meryl Streep na podzemni železnici, 1981

Marilyn Monroe

Na Instagram profilu pod imenom ‘Velvet Coke’ so objavili naše priljubljene slavne osebnosti in jih pokazali na redkih, starih fotografijah, kjer jih lahko vidimo kot povsem običajne smrtnike pri vsakdanjih opravilih, s tem pa vzbujajo tudi našo nostalgijo po starih časih.

Prince leta 1977

Amy Winehouse v Parizu konec 90. let

Justin Timberlake in Ryan Gosling leta1994

Ste že kdaj videli, kako Michael Jackson in Paul McCartney skupaj pereta posodo? Ali pa, kako je bila videti Amy Winehouse pri 18-ih letih? Oglejte si torej redke fotografije, ki so zdaj prvič objavljene!

 

Avtor: D. S.

Foto: Instagram, Haper’s Bazaar


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam