fbpx

Zaključena nagradna igra: Bi želeli nakupovati Vednougodno?

Lepota, Novice

Nakupi brez stresa.

Opravite vaš nakup sproščeno in zadovoljno ter z nasmehom na obrazu. Ker so vam vaši najljubši izdelki dolgoročno na voljo po ugodnih cenah, vam jih ni treba kupovati na zalogo ali iskati ugodnejše ponudbe, kar vam prihrani denar, živce in čas. Nakupujte takrat, ko vam nečesa zmanjka in ko imate čas. V prodajalnah dm so namreč cene vedno ugodne, tako da se lahko sprostite in nakupujete z užitkom – brez iskanja akcij pri različnih ponudnikih in zapravljanja vašega dragocenega časa. Kar je danes ugodno, bo ugodno tudi jutri. In pojutrišnjem. In tako vsak dan v letu.

VEDNOUGODNI izdelki so označeni z rdečo regalno oznako in z napisom VEDNOUGODNO. Izbira vedno ugodnih izdelkov je široka in zajema vse, kar potrebujete za družino, gospodinjstvo, lepoto in razvajanje; od izdelkov za zdravo življenje in otroške hrane, do ličil in čistil.

slika-vedno-ugodno

Nagradna igra je zaključena. Izžrebanci, ki jim dm podarja 10-im srečnežem paket izdelkov (1x Alverde negovalni balzam za lase breza in žajbelj 200 ml, 1x Balea MED gel za tuširanje in 1x dm Bio kokosovo olje 0,22 l) so: 

Kristina Gruden

Daniela Elbert

Barbara Vatovec

Mitja Brezner

Biljana Bajčetić

Armina Horvat

Maj Rupar

Mojca Haring

Milena Drempetič

Nina Meglič

Nagrajenci bodo prejeli nagrado po pošti!

Iskrene čestitke!

Foto: dm


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam