fbpx

Nagradna igra dm tek za ženske

Lifestyle, Zanimivosti

Priprave na 10. dm tek za ženske so se že začele. Da bo pričakovanje jubilejnega tekaškega praznika za ženske še bolj napeto, so za vas organizirali nagradno igro »dm tek za ženske« z bogatimi nagradami. Sodelovanje v nagradni igri je mogoče od 13. 4. do 29. 5. 2015 do 19:00. Vsakih 14 dni bodo žrebali nagrajence […]

Priprave na 10. dm tek za ženske so se že začele. Da bo pričakovanje jubilejnega tekaškega praznika za ženske še bolj napeto, so za vas organizirali nagradno igro »dm tek za ženske« z bogatimi nagradami. Sodelovanje v nagradni igri je mogoče od 13. 4. do 29. 5. 2015 do 19:00. Vsakih 14 dni bodo žrebali nagrajence med sodelujočimi, glavno nagrado – avtomobil Toyota AYGO – pa bodo podelili na glavnem odru prireditve 10. dm tek za ženske 30. maja 2015 v parku Tivoli v Ljubljani.

Vir: dm Slovenija

Vir: dm Slovenija

Ob nakupu določenih izdelkov izbranih blagovnih znamk lahko pošljete SMS sporočilo s ključno besedo dm in številko računa s presledkom (npr. dm 5098) na 4333. Štirimestno številko računa najdete v zgornjem in spodnjem desnem kotu računa. Račun nato obvezno shranite, saj ga je potrebno predložiti kot dokazilo o upravičenosti do nagrade.

smsm

Vir: dm Slovenija

Na spodnjem seznamu najdete sodelujoče izdelke, ki so v prodajalnah označeni z dm tek za ženske.

Vir: dm Slovenija

Vir: dm Slovenija

Sodelovanje v nagradni igri je mogoče tudi brez nakupa, in sicer tako, da posameznik na naslov dm drogerie markt d. o. o., Litostrojska cesta 48, 1000 Ljubljana pošlje dopis v fizični obliki s pripisom »Za marketing« s temo »Motivacija pri rekreaciji« v obsegu 400-500 znakov brez presledkov. Dopis mora vsebovati tudi sledeče osebne podatke: ime in priimek, datum rojstva, telefonsko številko, elektronski naslov in naslov prebivališča. Ta dopis mora posameznik obvezno poslati tudi na e-mail marketing@dm-drogeriemarkt.si v elektronski obliki. V nagradni igri sodelujejo vsi, ki bodo poslali dopis v obeh oblikah v obdobju od 13. 4. 2015 do 29. 5. 2015 do 19:00.

Več v pravilih in splošnih pogojih sodelovanja v nagradni aktivnosti dm tek za ženske.

Splošne pogoje nagradne igre si lahko preberete ali natisnete tukaj. V nagradni igri sodelujejo le izbrani izdelki, ki so v prodajalnah ustrezno označeni, lahko pa si jih ogledate tudi tukaj. Izdelki tekaške opreme ne sodelujejo v SMS nagradni igri.

 

 


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam