fbpx

Nagradna igra: Pridite na pustolovščino s štirikolesnim pogonom Mercedes-Benz 4MATIC!

Dogodki, Dogodki, Izpostavljeno, Lifestyle, PR novica, Prva stran, Tehnologija, trend, Zanimivosti

Ste za malce adrenalina?

Dva dneva, polna adrenalina, ekstremnih podvigov in prijetnega druženja  čakajo povabljence v Centru varne vožnje na Vranskem, kjer bodo preizkušali prednosti štirikolesnega pogona Mercedes-Benz vozil 4MATIC. Štirikolesni pogon Mercedes-Benz 4MATIC ponudi  pravo doživetje vožnje!

Po snegu ali čez led, ob vetru in v slabem vremenu, skozi ozke ovinke ali čez dolge ravnice. Z inteligentnim štirikolesnim pogonom 4MATIC je vožnja v vseh voznih situacijah bolj varna, učinkovita in dinamična.

Udeležence čaka dveurna razburljiva vozna pustolovščina, od dinamične asfaltne preizkušnje do atraktivne terenske vožnje po poligonu in zunaj njega. Lahko bodo preizkusili nabor tehnično različnih štirikolesnih pogonov vozil Mercedes-Benz in se prepričali o terenskih zmogljivostih Mercedesovih ikon.

Si želite tudi vi postati del Mercedesove avanture? Skupaj z Autocommerceom bomo izbrali dva posameznika, ki se bosta udeležila ekskluzivnega dogodka s štirikolesnim pogonom Mercedes-Benz 4MATIC! Odgovorite na nagradno vprašanje in z nekaj sreče lahko 4MATIC avanturo z Mercedes-Benz vozili doživite prav vi! Nagradno vprašanje se glasi: naštejte vsaj 3 modele Mercedes-Benz vozil, ki so opremljeni s štirikolesnim pogonom 4MATIC.

Odgovore pošljite na elektronski naslov style@over.net, najkasneje do vključno srede, 31.1.2018. Zmagovalca bomo objavili na Style.Over.Net Facebook strani v četrtek, 1.2.2018!

Hitro vam bo postalo jasno, da avtomobilski zvezdniki Mercedes-Benz ne spadajo le na mestne ulice, široke avtoceste in urejene poti. Odlično razumejo tudi svet izven urbanih robnikov, ograjenih štiripasovnic, podeželskih cest in razgibanih terenov, kar jim omogoča štirikolesni pogon Mercedes-Benz 4MATIC, ki se suvereno izkaže v vsaki vozni situaciji in na vseh terenih.

Mercedes-Benz ne velja zaman že od nekdaj za pionirja pri iskanju rešitev za varnejšo, učinkovitejšo in bolj dinamično vožnjo. Štirikolesni pogon 4MATIC omogoča varno doživetje vožnje, kot si ga želite, saj zagotovi, da svoje vozilo obvladujete boljše, kot kdajkoli prej.

Kakšen program čaka povabljence v petek, 2. in v soboto, 3. februarja na Vranskem? Usedli se bodo v popolnoma čiste in bleščeče Mercedesove lepotce, ki bodo po razburljivi vožnji videti povsem drugače, medtem, ko bodo vozniki prišli iz njih ne le čisti, ampak z velikim in zadovoljnim nasmeškom na obrazu, nemalo presenečeni nad tehnologijo in zmogljivostmi 4MATIC pogona.

Pričakujejo lahko torej naslednje:

  • Preizkus štirikolesnega pogona 4MATIC
  • Poligon Off-road vožnjo
  • Terensko vožnjo po poligonu čez različne ovire
  • Dinamično asfaltno preizkušnjo
  • Mercedes me-connect (višjo raven povezljivosti med vozilom in lastnikom)
  • Odlično kulinariko v izvirnem ambientu

 

 

Foto: Autocommerce, Facebook


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam