fbpx

Nagradna igra Supermarket lepote

Lifestyle, Novice

Za vas je na voljo kar pet brezplačnih izdodov knjige SUPERMARKET LEPOTE, ki jih lahko dobite s sodelovanjem v nagradni igri.

Zaključili smo nagradno igro za knjigo Supermarket lepote.

NAGRAJENKE NAGRADNE IGRE:

  1. Marjetka Kofol
  2. Lori File
  3. Alenka Rižner
  4. Jasmina Mrvič
  5. Sabina Ramič

Iskrene čestitke! V kolikor nam niste posredovali vašega naslova, vas naprošamo, da ga pošljete na elektronski naslov: style@over.net

Hvala,

Uredništvo Style.Over.Net

 

Knjiga Supermarket lepote, ki je pravkar izšla, je knjiga o estetski kirurgiji, ki pa hkrati opozarja na pasti sodobne estetske kirurgije in realno predstavi tudi alternative doseganje lepote. Uvodnik je napisal Miha Mazzini, ki je med drugim ugotovil: “Kadar sem doslej videl mladenko s tetovažo, sem vedno pomislil, da gre za modno zadevo in da bodo čez desetletja ugotavljali, kateri generaciji deklet pripada. Odslej pa vem, da je povprečna starost tistih, ki se odločijo za odstranitev tetovaže, 29 let in da je med njimi 70 odstotkov žensk.”

Lepotna kirurgija je med 14-imi poglavji opisana na koncu; avtorji pred to odločitvijo predstavijo druge, manj invazivne metode. Strokovnjaki iz različnih področij so torej zdruzili moči, da bi razmišljujoči osebi predstavili celo paleto možnosti in preverjenih informacij – od telesne vadbe, ličenja, oblačenja, fotografiranja, Photoshopa, medicinske kozmetike, estetskega zobozdravstva in nenazadnje tudi estetske kirurgije.

Za vas je na voljo kar pet brezplačnih izdodov knjige, ki jih lahko dobite s sodelovanjem v nagradni igri. Vse kar morate storiti je, da naštejete vsaj pet strokovnjakov, ki so sodelovali pri nastanku knjige.

Odgovore pošljite na elektronski naslov: style@over.net, najkasneje do nedelje, 22. novembra.

Pogoji in pravila nagradne igre so objavljeni tu.

Med vsemi pravilno poslanimi odgovori, bomo v ponedeljek, 23. novembra izžrebali pet srečnežev, ki jim bomo po pošti poslali knjigo Supermarket lepote.

Mock-Up 04


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam