fbpx

Nagrajenka v Modiani izbrala popolni outfit!

#MBFWLJ

Tudi sama sem v Modiani našla nekaj odličnih trendovskih kosov, ki jih bom zlahka nosila v službo ali pa na rdeči preprogi MBFWLJ.

Z našo bralko Karmen Žagar, ki je v nagradni igri Postani modna zvezda na MBFWLJ, osvojila dve vstopnici za največji modni spektakel jeseni ter stilsko preobrazbo v Modiani, smo se včeraj srečali v Mercator center Šiška.

DSC_4400

Sara Detela, nagrajenka Karmen Žagar, odgovorna urednica Style.Over.Net, Anja Cajhen, pomočnica izvršne direktorice Modiana, Mojca Briščik

 

modianaModiana je ena izmed večjih ponudnikov modnega tekstila v Sloveniji, v kateri sklop sta vključena tudi blagovnica Maxi in Modna hiša Maribor. Poleg Slovenije je Modiana prisotna še na trgih Hrvaške, Srbije ter Bosne in Hercegovine. Za lepotno in dišečo zaključitev modne zgodbe, pa imajo v svoji lasti tudi parfumerije Beautique. Modiana ponuja široko izbiro slovenskih in izbranih tujih modnih znamk, zato smo bili prepričani, da bomo našli odličen outfit, ki bo vreden rdeče preproge na tednu mode.

 

Karmen, ki prihaja iz Trbovelj, je mlada modna navdušenka, ki ima dodelan osebnostni stil, kljub temu pa se je z veseljem prepustila izkušenim očem in nasvetom Modianine stilistke. Modiano, ki se razprostira v dveh etažah, ponuja res neverjeten izbor oblačil za vse modne stile in okuse, smo podrobno pregledali, nato pa začeli s težkim delom izbora oblačil. Izbor je bil res težek, saj je vsaka izmed nas našla svoj popolni outfit za Karmen, hkrati pa je vsaka od nas našla še oblačila, ki bi jih z veseljem nosila. Modnih kosov je bilo nešteto, žal pa smo morali izbrati le en outfit.

DSC_4582

DSC_4448

DSC_4443

DSC_4589

Po vmesnem štetju izbranih oblačil, smo našteli vsaj 10 topov, 3 plašče, 2 usnjeni jakni, 2 tuniki, 5 oblek in dva para hlač ter vsaj 10 različnih modnih dodatkov za popestritev celotne podobe.

Karmen je po dobri uri postavila rekord v hitrostnem preoblačenju, mi pa smo ob zadnjem njenem prihodu iz garderobe obnemeli, saj smo našli tisti popolni outfit, ki je poudaril tisto, kar je vredno poudariti in skril tisto, kar je potrebno skriti.

Za svoj sprehod po rdeči preprogi izbrala čudovit plašč Josepha Ribkoffa, ki je kombinacija pletenine ter usnja, oprijete hlače znamke Rinascimento ter Benettonov top. Celotni outfit je zaokrožila s tankim usnjenim pasom MG, zapestnico Ulala ter trendovsko torbico Guess.

Karmen je v izbranem outfitu izgledala zelo samozavestna, zato smo vedeli, da smo izbrali pravo kombinacijo in komaj čakamo, da jo vidimo v soju žarometov na rdeči preprogi Mercedes-Benz Fashion Weeka Ljubljana konec tega tedna.

DSC_4637

Za konec pa moram dodati nekaj še jaz. Tudi sama sem našla nekaj odličnih trendovskih kosov, ki jih bom zlahka nosila v službo, konec koncev pa tudi na tednu mode, zato že razmišljam, kateri dan se bom znova oglasila v Modiani in dala duška modni navdušenki, ki živi ves čas v meni.

 

Hvala ekipi Modiane, ki ste nam polepšali dan!

 

Foto: Gregor Ravnik


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam