fbpx

Najbolj eleganten zimski plašč, ki ga nosi tudi Meghan Markle!

Moda, Novice

Kateregakoli že boste izbrale, z belim plaščem boste to zimo še kako v trendu. Pazite le, da ga ne umažete prehitro, bela barva je pač nadvse občutljiva.

Jesen in zima še zdaleč nista rezervirana samo za temne barve oblačil. Veliko fashionist za hladne jesenske in zimske dni prisega na belo barvo, še posebej pri vrhnjih kosih oblačil, kot je denimo zimski plašč.

Belo barvo imajo stilske ikone rade tudi na drugih modnih kosih, na primer na škornjih in pri pleteninah, oboje je super trendy. Bela  je priljubljena tudi, ko gre za zimske jakne in plašče. Če želite narediti eleganten vtis, naj bo jesen-zima 2018/19 v znamenju belega plašča, ki ga lahko nosite h katerikoli izbrani kombinaciji oblačil.

Odlično bo videti tudi, ko ga oblečete čez poslovno obleko. Ta trend je že pred nekaj leti vzljubila tudi vojvodinja suseška Meghan Markle, ki je, če se spomnite, prav na uradni objavi zaroke s princem Harryjem nosila bel plašč. Takoj, ko se je izvedelo, katere znamke je, je bil plašč v rekordnem času razprodan.

Meghan Markle je nosila bel plašč modne znamke LINE The Label, ki ima sedež v Torontu

Povsem spodobna Asosova kopija Meghaninega plašča

Dobro kopijo tega plašča je denimo izdelala tudi blagovna znamka Asos. Mimogrede, tudi Asosov plašč iz njihove lastne linije je bil nemudoma razprodan.

Na srečo pa zimske plašče v beli barvi ponujajo še mnogi drugi high-street ponudniki in izbrati morate samo še želen kroj ter dolžino. Kajpada boste same določile še cenovni rang!

View this post on Instagram

Nature Reflection @mango #MangoCommitted #MangoGirls

A post shared by Débora Rosa (@deborabrosa) on

Kateregakoli že boste izbrale, z belim plaščem ne boste naredile napake, temveč boste še kako v trendu. Pazite le, da ga ne umažete prehitro, bela barva je pač nadvse občutljiva in izdajalska, ko gre za madeže! Zgoraj si oglejte naše favorite z Instagrama.

 

D. S.

Foto: Instagram, Index.hr, You Rock My Life


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam