fbpx

Najbolj iskana dieta letošnjega leta: 7 dni minus 7 kilogramov!

Fit, Lepota, Lifestyle, Novice, Prva stran

GM je bila najbolj iskana dieta v iskalniku Google.

style-GM dieta

Pred poletjem smo vsi v iskanju hitrih diet, s katerimi bomo v kratkem času izgubili nekaj kilogramov viška. Taka je tudi GM dieta oziroma dieta General Motors, ki jo je to podjetje razvilo že v osemdesetih letih prejšnjega stoletja, da bi ohranili zdravje svojih zaposlenih.

Letos pa je ta dieta postala ena najbolj iskanih v iskalniku Google, kar ni nikakršno presenečenje, saj obljublja izgubo 7 kilogramov v samo 7 dneh.
Glavno pravilo diete je, da se sedem dni strogo držite pravil. Prvi dan lahko jeste samo sadje, ki temelji na vodi, tako da so na primer banane strogo prepovedane.

Načelo diete je, jesti hrano, s katero boste izgubili več kalorij, kot jih boste vnesli v telo. V prvih dneh se izgubi največ kilogramov, saj je takrat dietni režim najbolj strog, med dieto pa bi dnevno v telo vnesli med 1.000 in 1.200 kalorij.

1. dan

Sadje, ki temelji na vodi; najbolj priporočljiva je lubenica, medtem ko so banane prepovedane. Sadje se lahko je v neomejenih količinah, vendar pretiravanja ne priporočamo.

2. dan

Dovoljena je vsa zelenjava, ki je lahko kuhana ali surova, sadje pa je prepovedano. Dan začnite s pečenim krompirjem, da boste imeli čez dan dovolj ogljikovih hidratov.

3. dan

Združite sadje in zelenjavo iz prvih dni, vendar brez banan in krompirja.

style-GM dieta1

4. dan

Ta dan so banane dovoljene, prav tako mleko, sadje in zelenjava.

5. dan

Privoščite si govedino, teletino, piščanca ali ribo, skupaj s petimi ali šestimi celimi krompirji. Priporočljivo je, da popijete med 10 in 12 kozarcev vode.

6. dan

Govedina in zelenjava.

7. dan

Za zajtrk si privoščite rjavi riž in kozarec naravnega sadnega soka, preostanek dneva pa jejte neomejene količine sadja in zelenjave.

 

Foto: Profimedia


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam