fbpx

To so najbolj ogabne kopalke na svetu!

Lifestyle, Moda, Novice, slider, trend, Zanimivosti

Jih hočete namesto, mmm, recimo kosmatega partnerja ob sebi? Kar pogumno, nadomestek za moškega stane 45 dolarjev!

Fuj! O. Moj. Bog… WTF?! Đizs. To so dobesedno prepisani prebliski iz mojih možganov, ko sem ugledala to grdobijo na spletni strani. Stavim, da vas je spreletelo nekaj podobnega, preden ste bruhnili v smeh. KDO za vraga bi to sploh želel dati nase, če je denimo pri zdravi pameti? Pa še nositi na javni plaži?

Ampak moda… je moda. Ko gre za leto 2017, ki se bo očitno v zgodovino zapisalo kot zares čudno leto, je dovoljeno ali celo zaželeno prav vse. Bolj nore kot so modne smernice, boljše je. In nesporno je, da ima tista, ki si bo upala dati nase take kopalke, res velika… jaj*a. Pa čeprav si lahko ta narišemo samo v domišljiji, na kopalkah jih na srečo ni videti!

kopalke od spredaj…

Le kaj drugega bi lahko botrovalo temu dizajnu kot drznost in nagajivost? Morda nam je želel tisti, ki je oblikoval te enodelne kopalke, sugerirati, da moškega sploh ne potrebujemo – oblečemo kopalke s kosmatim moškim torzom, pa je! Topline njegovega telesa resda ne bomo čutile, ampak tudi z jutranjim zadahom, njegovim vrtanjem po nosu in spuščanjem predelanega zraka skozi različne telesne odprtine se nam ne bo treba nikoli spopadati. Po uporabi, pri čemer imam v mislih plavanje, jih preprosto vržemo v koš za perilo oziroma pralni stroj…

… in še od zadaj!

Ker so kopalke potiskane z dlakavimi moškimi prsmi na podlagi kožne barve, izgledajo tako realistično, da nam požene kocine pokonci, ne glede na to, katerega spola smo. Da je zadeva še hujša, imajo kopalke narisane dlake tudi na hrbtu in na zadnjici… Brrrr. Za vse zvedave pa še podatek, ja, kopalke se da naročiti v različnih kožnih odtenkih… da bo zadeva videti čim bolj pristna! Gostote dlak in njihove umestitve na različne predele pa se žal ne da izbirati.

Vas zanima, kako so model poimenovali? “Sexy chest swimsuit” oziroma kopalke s seksi prsmi. Kakorkoli, te enodelne kopalke stanejo 45 dolarjev in popolnoma prepričani smo, da linka, kjer jih prodajajo, ne boste nikoli odprli… kaj šele te kopalke naročili… ali celo nosili na portoroški javni plaži! Lahko pa nas prepričate v nasprotno, na uredništvu komaj čakamo na vašo počitniško fotografijo, na kateri te kopalke hrabro nosite!

 

Foto: Huffingtonpost, Belovedshirts.com, Babe.net


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam