fbpx

Najbolj popularne torbice letošnjega leta

Izbor urednice, Moda, Novice, slider

Marmont, Pierce, Nile in Ark so torbice, ki smo jih letos najbolj občudovali in jih imeli na seznamu želja.

Pred kratkim smo že pisali o najbolj priljubljenih blagovnih znamkah, tokrat pa smo se osredotočili na najbolj priljubljen modni dodatek, torbice.

Guccijev Alessandro Michele je bil predmet številnih javnih razprav, kot eden redkih oblikovalcev, ki je »milenijce« prepričeval, da poleg modnih dodatkov kupujejo tudi oblačila v visokem cenovnem razredu.

Svetovni uspeh Guccijevega modela Dyionisus, ki ga je letos nasledil model Marmont, je bil po raziskavi, opravljeni na spletni strani Lyst, najbolj priljubljena in najbolj iskana torbica na Instagramu.

Guccijevemu modelu sledi znamka J. W. Anderson s svojim modelom Pierce, ki je bil neuradno najbolj popularen model torbice na tednih mode v New Yorku, Milanu, Kopenhagnu, Parizu in Londonu, saj je na fotografijah ulične mode vsaka tretja ženska v roki držala prav to torbico.

 

Tretje mesto zaseda hiša Chloe z modelom Nile. Njihovi modni dodatki že vrsto let so na seznamu najbolj priljubljenih že vrsto let, kar je najboljši kazalec, da se njihova vrednost ne zmanjšuje kljub številnim spremembam na trgu in prihodu novih modnih znamk.

 

Četrto mesto pripada ameriški modni znamki Cult Gaia in njihovi pleteni torbi Ark, ki se je pojavljala skoraj na vsakem Instagramovem profilu modnih blogerk, trendseterk in poznavalk. Torbica predstavlja neverjeten uspeh za majhno modno znamko, ki je postala prepoznana s cvetličnimi venci za lase.

Foto: Instagram, promo, Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam