fbpx

Najbolj priljubljena torba leta 2018 v 2 high-street izvedbah

Lifestyle, Moda, Novice, trend, Ženska moda

Modna oblikovalka Elza Wandler si je izvirnik zamislila v brezčasni kombinaciji barv, ki jih imamo ženske najraje. Torba je s svojim minimalističnim slogom, ki pa ima smisel za detajle, takoj postala hit.

Nekatere dizajnerske torbe so pravi recept za uspeh. To drži tudi za mlado modno blagovno znamko Wandler in njihov model torbe z imenom Hortensia, ki je v trenutku pometla s konkurenco. Za znamko stoji Elza Wandler iz Amsterdama.

Samo 7 mesecev je tega, kar je Wandler postal aktiven ponudnik luksuznih usnjenih dodatkov in že so se začeli zanj potegovati največji online trgovci. Tako se je jeseni 2017 znamka pojavila na Net-a-Porterju v kategoriji New Designer. Hortensia pa je postala najbolj iskana torba v letu 2018 in omislila si jo je večina najbolj vplivnih modnih blogerk.

Nizkocenovniki oziroma high street znamke so v prvih dneh leta 2019 že ponudile cenovno dostopnejše kopije te nadvse priljubljene oblike torbe, ki je takoj osvojila vsa modna srca v črni in klasični rjavi barvi, odtenkih pistacije, bele ali zelene ter iz gladkega materiala ali takega, ki spominja na krokodiljo teksturo.

Modna oblikovalka Elza Wandler si je torbo zamislila v brezčasni kombinaciji barv, ki jih imamo ženske najraje. Torba je s svojim minimalističnim slogom, ki pa ima smisel za odtenke in detajle, takoj postala hit.

Zdaj sta prve kopije te torbe na trg dala tudi Zara in Mango v svoji lastni verziji in njihovo izvedenko si lahko ogledate zgoraj, tako kot originalno torbo Horetnsia, po kateri so bili povzete interpretacije nizkocenovnikov.

D. S.

Foto: Wandler, Mango, Zara, Journal.hr


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam