fbpx

Najbolj priljubljeni očka na Instagramu osvojil svet!

Lifestyle, Novice, Prva stran

Na realen način predstavi življenje iz svoje perspektive.

Nedavno je na radar medijev po vsem svetu naletel oče, ki je s svojim Instagram profilom navdušil vse! Predvsem zato, ker je popolnoma iskren, zelo duhovit in ker brez olepševanja pokaže vsakodnevno življenje s svojimi štirimi otroki.

Najboljše od vsega je da je, govora o očetu štirih deklic, od katerih sta dve dvojčici, in če v računico dodate še mamo, to pomeni, da je preprosto blažen med ženami. Poudarek je na njegovih vsakodnevnih bojih, kot tudi pomanjkanju spanja, kar se dogaja, ko te žena pusti samega z otroki in vse dnevne dogodivščine, ki mu jih deklice pripravijo.

f1

Smešne fotografije niso vse – okrasil jih je z duhovitimi kratkimi zgodbicami in v rekordnem času zbral več kot 200.000 sledilcev, predvsem starše, ki se lahko poistovetijo z njegovo situacijo. Glede na trend olepševanja, ki vlada družbenim omrežjem, osvežujoče in na realen način predstavi življenje iz svoje perspektive.

Nekaj fotografij si lahko ogledate tukaj, Simonu Hooperju pa lahko sledite na @fasther_of_daughters. In ne pozabite prebrati zgodbic pod fotografijami 🙂

f6

Uradno odstopam. Preimenoval ju bom v “ta” in “tista”, dokler ne bosta dovolj stari, da mi dejansko sami povesta kdo sta. In tudi takrat jima ne bom verjel. Ostala dekleta ju lahko razločijo. Morda pa bi moral na pregled oči. Moja samozavest je zdrobljena na koščke. Niti svojih otrok ne poznam. Morda ju bom razločil kasneje, ko bosta malo starejši.” 🙂

f3

f2

f4

f5

f7

Foto: Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam