fbpx

Najbolj priljubljenih pet utripajočih src ta hip

Lifestyle, Novice, Prva stran

Prve fotografije znanih peterčkov.

Avstralka Kim Tucci je pritegnila pozornost svetovne javnosti, ko je izvedela, da namesto enega pričakuje kar pet otrok. Januarja sta z možem Vaughnom postala ponosna starša peterčkov, njihove fotografije pa te dni preplavljajo vsa družbena omrežja.

Pri samem porodu je sodelovala 50-članska ekipa zdravnikov in medicinskega osebja, 26-letna mama pa je štiri hčerke (Ali, Penelope, Tiffany, Beatrix) in sina (Keith) rodila v 30. tednu nosečnosti v samo dveh minutah s carskim rezom.

no3

Vsi novorojenčki so zdravi, Kim pa je svojo srečo kmalu začela deliti in skrbno dokumentirati tudi na Facebooku. Njena stran (Surprised by Five), kjer redno objavlja novosti o svoji družini, ima že več kot 300.000 sledilcev, fotografiranje prikupne peterice pa je zaupala lokalni fotografinji Erin Elizabeth.

»50 prstov na rokah, 50 na nogah in pet src, ki bijejo kot eno. Moje telo je izborilo največjo bitko, ko se je varno rodilo pet otrok

je povedala Kim, potem ko so ji zdravniki svetovali naj obdrži le dva otroka, preostale pa zaradi velikega zdravstvenega tveganja splavi. To je zavrnila in seveda ji ni žal.

no2

Peterčki imajo doma še dve sestri, stari dve in štiri leta ter devetletnega brata. Družina je ustvarila tudi GoFundMe spletno stran, s pomočjo katere jim lahko pomagate varčevati za nakup avtomobila, v katerem se bodo lahko vsi prevažali.

Foto: Erin Elizabeth


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam