fbpx

Najbolj razkošna poroka vseh časov!

Lifestyle, Novice, Prva stran

Mladoporočencema so zapeli tudi Jennifer Lopez, Enrique Iglesias in Sting.

Dvajsetletna Khadija Uzhakhovs in Saida Gutseriyev (osemindvajsetletni naslednik ruskega naftnega bogastva) sta minulo soboto v Moskvi dahnila usodni da, te dni pa je njuna poroka, ki velja za najbolj razkošno poroko vseh časov, vroča tema vseh svetovnih medijev.

K temu je doprineslo dejstvo, da je ženinov oče, ruski naftni tajkun in medijski magnat Mikhail Gutseriyev, odštel zanjo kar milijardo ameriških dolarjev, impresiven pa je bil tudi seznam povabljenih gostov (600) in glasbenih gostov, ki jih do zdaj še nihče ni izbral. Glasbeni bend so sestavljali Jennifer Lopez, ki je za svoj nastop zaslužila kar 1 milijon ameriških dolarjev, Sting, Enrique Iglesias in poznani ruski glasbeniki, katere pesmi posluša par.

kjkj

Našo pozornost je seveda najbolj pritegnila nevestina razkošna Elie Saab obleka vredna 18,000 angleških funtov, ki je bila posuta z bleščečimi kroglicami, ploščicami, prahom in kar 12 kilogrami diamantovSama poroka se je dogaja v razkošni moskovski restavraciji Safisa, če lahko tako rečemo v več kot kičastemu okolju. Ob tej priložnosti so stavbo, kjer se je odvijal dogodek, varovali policisti, oboroženi z brzostrelkami. Ves čas so bili prisotni tudi gasilci.

files

v1

RussianWeddingSeating30March16_large

poro

#свадьбагуцериевых#jlo#сафиса @jlo

A video posted by @_wedding_world on

sting

bb3

Foto: Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam