fbpx

Najbolj šarmantni spomladanski trend: puf rokavi

Moda

Verjetno ste se že navadili, da že videni trendi v nas sprožajo različne občutke, lahko jih ljubimo ali pa sovražimo.

V zadnjih sezonah smo priča kar nekaj vrnitvami takih trendov, zato ne preseneča dejstvo, da so med razlike med novimi fotografijami ter tistih iz otroštva včasih neopazne, ko je v vprašanju moda.

Puf rokavi so se v naše omare počasi vračali sramežljivo in nevpadljivo, v tej sezoni pa bodo zablesteli v vsem svojem sijaju.

Predimenzionirane rokave lahko opazite na bluzah, majicah in oblekah, ki so pogosto kombinirane s pravokotnimi izrezi, ki jih dekolte naravnost obožuje.

Čeprav ti modni kosi malo spominjajo na viktorijanske čase, so po drugi strani zelo ženstveni in nostalgični.

V teh rokavih lahko najdemo romantični pridih, ki še tako navadni majici ali bluzi doda »tisto nekaj«. Zima nam pogosto servira enoličen način oblačenja, zaradi tega se je treba ozirati k rešitvam, zaradi katerih se bomo v tistem trenutku počutili nekaj posebnega.

Take kose lahko za vsakodnevne priložnosti nosimo na navadne kavbojke, za večerne priložnosti pa si izberite obleko in prepričani smo, da ne boste ostali neopaženi. Prav ta občutek nam ponujajo puf rokavi, ki jih lahko opazimo na zimskih kosih ter v novih kolekcijah za pomlad, zato bo nakup tega modnega kosa nedvomno varna igra.

ZARA
ZARA
TOPSHOP
ZARA
Unterque

Foto. Pinterest, Zara


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam