fbpx

Najbolj seksi babica na Instagramu razkriva skrivnost mladostnega videza

Lepota, Prva stran, Zanimivosti, Znani

Da ima Žaklina odličen okus za modo, potrjuje na sto tisoče oboževalcev na Instagramu.

Njen Instagram profil je prava modna poslastica, o njenem slogu oblačenja pa so pisali številni mediji, tudi britanski Daily Mail in Cosmopolitan. Resnici na ljubo smo o najbolj seksi babici na svetu, Žaklini, Srbkinji po rodu, ki živi v Italiji, pisali pred manj kot letom dni tudi mi. Slog oblačenja te 50-letnice je namreč težko prezreti.

Razen tega, da ima odličen okus za modo, je tudi videti mlajše, kot bi prisodili nekomu pri 50. letih. Pred kratkim je Žaklina Berrido Pisano za enega od medijev razkrila tudi to skrivnost, namreč, kako se neguje in skrbi zase. Najbolj seksi babica Instagrama, kot ji pravijo (njen Instagram profil si oglejte tukaj), ima 30-letno hčerko in dve vnukinji.

Pri 50-ih taka postava? Tudi me si je želimo!

K njenemu uspehu je gotovo prispeval tudi njen mož Stefano, Italijan, s katerim se je poročila in zaradi katerega se je preselila v Italijo, z njim pa je živela tudi v več drugih evropskih državah.

Svetovljanska izkušnja se kajpada odraža na Žaklininem modnem slogu, ki je mešanica naj stilov, ki jih je pobrala spotoma in jih oblikovala v svoj lasten slog oblačenja. Ta najbolj seksi babica Instagrama je še en dokaz, da se igra z modo ne konča s srednjimi leti, ampak da je stil nekaj, kar se razvija in nas spremlja vse življenje.

Da ima Žaklina odličen okus za modo, potrjuje na sto tisoče oboževalcev in sledilcev, ki jo obsipajo s komplimenti. Čeprav bi pomislili, da se najbrž ukvarja z modo ali celo da se je v mladih letih z manekenstvom, je to daleč od resnice; dela namreč kot svetovalka na mednarodnih projektih, povezanih s turizmom ter infrastrukturo.

Moda je zanjo predvsem zabava in beg od vsakodnevnega stresa, kar je povedala tudi v pogovoru za enega od portalov, v katerem je še razkrila skrivnost svojega mladostnega in brezhibnega videza.

“Jem veliko sadja in pijem veliko vode, ne kadim in ne pijem. Že od svojega 10. leta telovadim vsak dan vsaj 45 minut, ne pozabim pa negovati tudi svoje duše,”

je povedala ta super privlačna babica, ki na svojem Insta profilu @realfashionist k vsaki objavljeni fotografiji ponosno doda oznako #grandmotherwholovesfashion, v prevodu torej ‘babica, ki obožuje modo’.

 

Foto: Instagram, Index.hr, SuperEva


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam