fbpx

Najbolj seksi babica z Instagrama je Srbkinja!

Lifestyle, Moda, Novice, Prva stran, trend, Tuja scena, Zanimivosti

Še sami si oglejte, zakaj o tej Instagram zvezdnici pišejo tudi znani svetovni mediji – z razlogom.

Žaklina, ki je po rodu iz Srbije, je postala v rekordnem času pravi fenomen družbenih omrežij, še posebej Instagrama, kjer ji sledi več kot 329 tisoč ljudi, njenih sledilcev pa je iz dneva v dan več. Lepotica, ki jo najdete pod oznako @realfashionist, daje videz, kot da jih ima 25, ne pa skoraj dvakrat več.

Res je, Žaklina (znana samo po imenu, ne pa tudi priimku) jih ima 49 in v starosti, ko nekatere ženske še niti matere niso, je sama že babica. Očitno bo že držalo, da je treba zgodaj začeti, če želite doseči Žaklinin cilj. Z imenom babica namreč povezujemo vse kaj drugega, kot mladostno telo, zapeljiv obraz in občutek za modo…

Skratka, kljub vnukom na njej ni niti sledu o sivih laseh ali zgubani koži, kaj šele pomanjkanju česarkoli, še najmanj pa veselja do mode in življenja na sploh. Srbkinje slovijo po svoji lepoti daleč preko državnih meja in Žaklina je še ena potrditev, da na jugu zorijo rasne lepotice, pa tudi če se preselijo kam drugam.

Žaklina (nekdanja manekenka) je očitno rodila prvega otroka precej zgodaj, pri manj kot 19 letih, njena hči, ki jih ima 29, pa je vmes tudi sama že dvakrat postala mati. Matematika torej pove svoje, kljub vsemu pa nesporno drži, Žaklina je ipso facto babica in temu ni moč oporekati.

Kot tudi ne oporekamo dejstvu, da so njene noge neskončno dolge in lepe, da očitno redno trenira in skrbi zase na vse druge znane načine, ki prispevajo k ohranitvi lepega in mladostnega videza. Po fotografijah sodeč pa za lep obraz skrbi tudi z rednimi posegi pri lepotnem kirurgu, še zlasti z vbrizgavanjem tkivnih polnil.

Žaklina, ki živi v Italiji, je tudi modna blogerka in za svoj slog pravi, da je mešanica slogov, ki jih je osvojila v državah, kjer je živela, pri tem pa je naštela Poljsko, Švico in Francijo. Najbolj seksi babica Instagrama rada objavlja svoje nove modne trofeje, zelo očitno uživa v sestavljanju stajlingov iz oblačil ter dodatkov priznanih modnih znamk, prav tako pa se rada pokaže v družbi svojih dveh vnukinj.

Njenemu profilu (eden od hashtagov je denimo #grandmotherwholovesfashion) kot že rečeno sledijo sto tisoči oboževalcev, ki ji v komentarje radi zapišejo komplimente. O samozavestni Žaklini so pisali tudi v tujini, med drugim v britanskem Cosmopolitanu in v britanskih časopisih The Sun, Mirror, Metro, Express ter Daily Mail, nastopala je tudi v grških in italijanskih ter novozelandskih časopisih.

Mladostnih babic je verjetno še kar nekaj na tem svetu, sploh če štejejo manj kot 50 let in dobro skrbijo zase ter imajo nekaj pod palcem, toda Žaklina je bila s strani teh medijev razglašena za najbolj seksi babico na Instagramu. Kaj pa menite vi?

 

Foto: Instagram, Pinterest, Realfashionist, Daily Mail


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam