fbpx

Najbolj seksi kos te sezone: Hlače z vezalkami

Moda, Novice, Prva stran

“It” dekleta jih obožujejo!

Že kar nekaj časa nismo videli bolj privlačnega modela hlač, zato nas ne preseneča, da je postal zelo popularen … tudi med zveznicami.

Nenapisano pravilo je, če določen kos nosi več kot samo en supermodel, bo nedvomno postal pravi trend.

V skladu s tem smo opazili hlače z vezalkami, ki jih nosijo Alessndra Ambrosio, Hailey Baldwin, Bella Hadid in mnoge druge. Ta privlačen model je uspel pridobiti naklonjenost številnih trendseterk in prav zaradi njihove odlične silhuete in zapeljivega detajla, se jim ne more nihče upreti.

Črne ozke hlače se v popolnosti prilegajo postavi, od pasu do gležnjev, med tem ko s prešitimi detajli in vezalkami, dajejo majhno dozo grunge stila.

Pod nenavaden model hlač se podpisuje znamka Made Gold iz Los Angelesa, za katerim stoji mlada oblikovalka Marta Goldschmeid, ki pravi, da navdih črpa iz street wear mode, ki ji dodaja urbani in zapeljiv videz.

Številne znane manekenke so nam pokazale da je, kljub avtentičnosti, ta kos zelo univerzalen, saj ga lahko nosite na različne načine: od ozkih čevljev z vezalkami, ki so videti kot nadaljevanje hlač, do gležnjarjev in celo sandal.

Alessandra Ambrosio jih je kombinirala z rdečo bomber jakno in usnjenimi koničastimi gležnjarji in tako ustvarila zelo šik outfit.

Manekenka Bella Hadid je prav tako oboževalka teh hlač in jih je kombinirala skupaj z zapeljivim topom, motoristično jakno in črnimi čevlji.

Hči Stephena Baldwina je dokazala, da je ta model hlač lahko videti zelo zapeljiv, saj jih je kombinirala s crop top majico, choker ogrlico in sandali s pasovi.

 

To pa letos ni bil prvi model Made Gold, ki je osvojil “it” dekleta, saj smo jih v podobnih modelih že videvali.

medtem, ko smo skozi poletje pozornost usmerjali v obleke in kopalke, se nismo mogli izogniti opažanju, da sta sestri Hadid velikokrat nosili hlače z vezalkami, ki se zavezujejo ob strani.

 

 


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam