fbpx

Najbolj seksi moški na svetu Idris Elba se je slekel za revijo Interview

Izbor urednice, Lifestyle, Novice, Prva stran, Znani

Je to prvi temnopolti James Bond?

43-letni igralec Idris Elba, je obnorel ženske po celem svetu, govori pa se, da bo prav on postal naslednji James Bond. Dokler pa igralec čaka na odločitev, daje številne intervjuje, zadnji je bil objavljen v popularni reviji Interview, za katerega je posnel tudi naslovnico ter črno – beli editorial.

files
V intervjuju je šarmantni Idris razkril, da je njegova druga ljubezen (seveda za igralstvom) glasba in najbrž niste vedeli, da je zelo nadarjen DJ, ki nastopa pod umetniškim imenom DJ Driis. V zadnjem času pa se je izključno posvetil igralstvu, zato je DJ kariera trenutno v drugem planu.

img-idris-elba_150241126195

idris-elba-interview-07jul16-04

»Ne želim biti nehvaležen, ampak zelo malo spim, ves čas razmišljam in delam več stvari hkrati. Ne vem, kakšne bodo posledice, ko bom starejši, vendar nikoli ne neham delati. Ne zato, ker bi bil pohleven, ampak zato, da nekaj ustvarjam. Ne skrbi ne, da bom pregorel jaz, ampak da bo pregorela moja ustvarjalnost. Bojim se, da bodo ljudje nekega dne rekli, da so videli že vse, kar jim lahko ponudim,«

je zaupal.

idris-elba-interview-07jul16-03

Idris-Elba-Interview-Magazine-August-2016

Idris velja tudi za enega izmed najbolj oblečenih moških v Hollywoodu, slavni časopis GQ pa ga je uvrstil v Top 10 za leto 2016. Kar pa se tiče zasebnega življenja, je igralec trenutno samski, za seboj pa ima že dva propadla zakona ter dva otroka, hči Isan ter sina Winstona. Leta 1999 se je poročil z vizažistko Hanne Kim Norgaard, ki jo je v času njene nosečnosti leta 2001, zapustil. Z drugo ženo, nepremičninsko agentko Sonyo Nicole Hamlin se je poročil leta 2006 in v zakonu zdržal 6 tednov, igralec pa jo je zapustil, da bi si lahko ustvaril nemoteno igralsko kariero. Sina Winstona je dobil leta 2014 s takratnim dekletom Naiyno Garth, s katero pa sta se letos razšla.

Foto: Interview


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam