fbpx

Najbolj šik cvetličarna iz katere ne moremo praznih rok!

Lifestyle

Naročite si svoj Sanjski šopek!

Nekoč so cvetje darovali bogovom, navada obdarovanja s šopki rož pa se je kmalu razširila in v zvezi s tem vzpostavila mnoga nenapisana pravila.

Šopki rož so vsekakor magični. Drobna pozornost, ki jo namenimo sebi ali drugim, a pomeni ogromno. Se spomnite, kakšno veselje vas preveva, ko dobite šopek rož, ki je ustvarjen samo za vas? To je glavno poslanstvo Sanjskega šopka, v katerem verjamejo, da je svet s šopki rož lepši.

Pisani šopki. Nenavadne dekoracije. Poročna floristika. Živahna trgovinica. Vse to je Sanjski šopek.

Zgodba Sanjskega šopka je stara skoraj deset let. Za njo stojita partnerja Metka Sporiš in Uroš Čefarin. Metka si je od nekdaj želela izdelovati cvetlične dekoracije in šopke za poroke. Čez čas pa odpreti tudi cvetličarnico, ki bi bila popolnoma drugačna od vsega, kar poznamo v Sloveniji. Njene sanje so se izpolnile lansko leto.

Vse skupaj se je začelo s prvimi porokami, sledila je izdelava spletne strani, počasi so pridobivali pare iz drugih krajev. V prvih nekaj letih je bila to Metkina popoldanska služba, studio pa je imela postavljen kar v garaži. Kmalu je pustila službo, njen najljubši hobi pa je postal njen glavni vir dohodka.

S porokami je bilo vedno več dela, želja po odprtju cvetličarne pa nikoli ni zares ugasnila. In sta jo izpolnila – decembra 2019 sta v Škofji Loki odprla svojo cvetličarno, postavila novo poročno spletno stran in spletno cvetličarno. V tem letu je tudi njen partner pustil redno službo in sedaj skupaj delata in ustvarjata za Sanjski šopek.

Rože, darila in ostale ljubezni

Že v začetku delovanja so se pri Sanjskem šopku odločili, da želijo širiti srečo in to ves čas počnejo s svojimi izdelki. V spletni trgovini so na voljo šopki iz svežega cvetja različnih oblik, velikosti in stilov.

Tam lahko najdete tudi vedno bolj priljubljeno suho cvetje: brezčasni venčki, šopki iz suhega cvetja in posušeno okrasno cvetje večjih dimenzij za dekoracijo doma (npr. posušena trava, bombažne vejice, palmini listi).

Darila, ki jih ponujajo, so izvirna, v sebi nosijo posebno sporočilo, vsa pa so tudi delo ustvarjalcev slovenskih rok. Poleg tega poskrbijo tudi za unikatne poročne šopke in s poročnim cvetjem ter dekoracijami prostor polepšajo tako, da spominja na krasne fotografije s Pinteresta.

Metka prav tako organizira cvetlične delavnice, na katerih lahko potešite svojo ustvarjalno željo in ustvarite šopek ali dekoracijo po vaši meri.

Sodelovanja s slovenskimi ustvarjalci

Pred kratkim so se povezali tudi s slaščičarko Petro Zorman, ki deluje pod znamko Petrascakes. Ker se je bilo zaradi koronavirusa potrebno prilagoditi trgu, so si priskočili na pomoč in sestavili simpatičen paketek, ki vsebuje šopek in šest slastnih krofkov.

Darilo primerno za rojstni dan, obletnico ali pa za preprosto razvajanje sebe, družine in prijateljev. Pred tem so sodelovali že s podjetjem Cuckoo Cups, trenutno pa se za sodelovanje dogovarjajo z Emo iz Emazing creations. Vsekakor je povezovanje z raznolikimi slovenskimi ustvarjalci njihov dolgoročni cilj.

NOVOST – NAROČNINA NA ŠOPEK

Si predstavljate, da bi lahko vsak teden ali vsak mesec na dom prejeli svež šopek, ne da bi morali v cvetličarno?

Cvetlični studio Sanjski šopek predstavlja novost – prvo naročnino na šopek v Sloveniji!

Vsak ima sklenjeno vsaj eno naročnino, pa naj bo to naročnina na telefon, Netflix ali sadni zabojček. Na podoben princip deluje prva naročnina na šopek v Sloveniji!

Kaj to pomeni?

Da ob določenem času prejmete šopek svežega cvetja, ne da bi ga morali vsakič znova naročiti. Naročnina na šopek je namenjena vsem, ki obožujejo sveže cvetje in želijo skrb za dostavo cvetja prepustiti nekomu drugemu. Najboljše pa je, da boste na vaš šopek najverjetneje že pozabili, nato pa vas bo nenadoma čakal na pragu.

Kako deluje?

Vsak teden pripravijo izbor cvetja, ki ga dostavijo do vaših vrat, s čimer omogočijo, da imate lahko sveže rezano cvetje v vašem domu ali pisarni. Šopke poskušajo narediti unikatne in drugačne od tistih, ki jih lahko kupite v klasičnih cvetličarnah.

Izberite obliko in velikost šopka (majhen ali velik in nato enega izmed treh stilov), izberite pogostost in trajanje dostav – dostava na teden, 14 dni ali mesec in še danes začnite prejemati svoj Sanjski šopek.

Več si oglejte na njihovi spletni strani, Facebooku ter Instagramu.

Foto: Sanjski šopek


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam