fbpx

Najbolj ‘stajliš’ profil na Instagramu pripada – mačku!

Izpostavljeno, Lifestyle, Lifestyle, Moda, Novice, trend, Tuja scena, Zanimivosti

Zappa ne premore le odličnega okusa in strasti do modnih znamk, temveč zna slednje nositi kot pravi profesionalec. Mačje elegantno, pa čeprav pri tem tvega, da je videti kot žrtev mode.

Se hecate, bi lahko kdo pokomentiral naslov. Pa vendar se ne. Stilsko odkritje leta po navedbah Savoir Flair ne pripada vplivnežu, supermodelu ali stilski ikoni, ‘it’ dekletu, slavnim ljudem, itn. – pravzaprav sploh ne pripada človeškemu bitju, pa čeprav človek (mačkov lastnik) seveda upravlja s tem Instagram računom oziroma profilom. Stilska krona Instagrama pripada mačku, pa ne kakršnemukoli, pač pa najbolj modnemu vseh časov.

Belodlaki Zappa premore ne samo odličen okus in očitno tudi strast do modnih znamk, kot so denimo Vetements, Gucci, Balenciaga in Off-White, temveč jih zna nositi kot pravi profesionalec. Mačje elegantno, pa čeprav pri tem tvega, da je videti kot žrtev mode, a to njegovih devet življenj seveda ne ogroža.

Zappina brezhibna modna tenkočutnost mu je na Insta družbenem omrežju prislužila skoraj kulten status. A tisti najbolj neučakani kar ne morejo strpeti dneva, ko se bo ta mačo(n) pokazal javnosti tudi zares, ne la na profilu v virtualnem svetu.

Kje v resničnem modnem okrožju ga bomo lahko prvič videli? Kateri modni oblikovalec bo Zappo premierno povabil na svojo revijo in ga posadil v težko prisluženo prvo vrsto za pomembneže na enem od zvenečih tednov mode?

I don’t do fashion, I am Fashion – Coco Chanel?

A post shared by Zappa The Cat ?? (@zappa_the_cat) on

Zelo dvomimo, da bi mačica Choupette, ki bo čez nekaj dni praznovala 8. rojstni dan, svojemu lastniku Karlu Lagerfeldu pustila, da Zappo povabi na modno revijo Chanel… Od ljubosumja bi se kar iskrilo! Pa čeprav bi bila Choupette in Zappa prav ljubek mačji par.

Rainy days, not for my furr!?

A post shared by Zappa The Cat ?? (@zappa_the_cat) on

Happy Valentine!♥️ I’m waiting for you…? #valentinesday

A post shared by Zappa The Cat ?? (@zappa_the_cat) on

Are you ready for the weekend?? #tgif

A post shared by Zappa The Cat ?? (@zappa_the_cat) on

Lahko bi namreč prišlo do ‘diva’ izpadov in rivalstva, čemur bi potencialno sledil pravi mačji pretep, kazanje krempljev in zob, da nasršene dlake sploh ne omenjamo – in ta pokvari vsak modni outfit!

Outfit on fleek?✨

A post shared by Zappa The Cat ?? (@zappa_the_cat) on

A držimo pesti, da se te geste z vabilom spomni kdo pri Gucciju, Miu Miu ali znamki Moschino. Še več ljubkih modnih podob mačkona Zappe pa si oglejte zgoraj in na njegovem Insta profilu!

 

D. S.

Foto: Instagram, YouTube

 


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam