fbpx

Najbolj zaželeno krilo, ki je obnorelo družbena omrežja!

Moda, Novice

Midi krilo na preklop živahne zelene barve s črnimi pikami je nepričakovan jesenski hit, za katerega boste odštele enega ‘zelenčka’, z njim je danska znamka Ganni še utrdila trendseterski sloves.

Zadnje čase večkrat naletimo na tako imenovane ‘it’ kose oziroma ključne modne trende, ki postanejo takojšen hit na družbenih omrežjih, na katera jih na ogled postavijo fashioniste, modne navdušenke, ki nov kos skrbno stilirajo v zanimive kombinacije.

Seveda ‘stylish’ dekleta ne bi bila to, kar so, če se ne bi vsakih nekaj tednov navdušile nad nečem novim. Kar pa ne pomeni, da prejšnji ‘it kos’ leti v smeti, saj si določeno oblačilo ali dodatek, ki je videti dobro, tako ali tako vse želimo nositi še dolgo v različnih outfitih.

Morda ste tudi ve to krilo že kje videle, ali pa ga sedaj prvič. Zagotovo pa ga boste hitro našle na profilih znanih modnih navdušenk na Instagramu, če le malo pobrskate. In zanesljivo bomo v jeseni to krilo videvale na ulicah svetovnih prestolnic.

Gre za novo poslastico s podpisom Ganni, znamke iz Københavna, ki ji je spet uspelo lansirati enega najbolj želenih kosov oblačil na trg. Za tem krilom so zadnje dneve ponorele vse trendovsko osveščene punce, Ganni pa je le še utrdil sloves, da postavlja nove modne smernice.

Po svilenem krilu z leopardjim vzorcem in še mnogih drugih kosih iz prejšnjih sezon, ki jih je Ganni dal na police, nas v jeseni 2018 čaka midi krilo na preklop živahne zelene barve z vzorcem črnih pik. Gre za nov in nepričakovan jesenski hit, za katerega boste odštele sto evrov (tudi stotak je zelen, da je simbolika še večja).

One night in Paris ? #vegasbaby

A post shared by Florrie Thomas (@florriet) on

Bolj je vprašanje, ali boste to krilo sploh še lahko kupile, saj je bila prva kvota rekordno hitro razprodana. Če ga ne najdete, počakajte na kakšno dobro kopijo, najbrž bo krilo hitro dobilo posnemovalce v ne ravno enaki, pač pa podobni verziji. Na fotografijah si oglejte, kako so to zaželeno krilo nove sezone že skombinirale nekatere znane ljubiteljice mode.

@ganni ? Outfit details on the blog (link in bio) #ganni #gannigirls

A post shared by Alexis Foreman (@stylememos) on

 

D. S.

Foto: Instagram, Deskgram, Ganni


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam