fbpx

Najbolj ženstvena obleka, ki bo spomladi vladala ulicam

Moda

V mislih imamo obleke, ki imajo poudarjeno odprt hrbtni izrez. V oblekah tega kroja je nekaj, kar se nam zdi neskončno šik. So udobne, obenem pa prefinjene in seksi, kar je odlična kombinacija

Ženska obleka ni seksi samo, če je podobna miniaturni krpici ali je tesno ovita ob telo. To nam dokazuje obleka, ki je že nekaj časa zelo priljubljena med trendseterkami in v tej novi pomladi, ki je pred nami, ostaja ‘it kos’ garderobe.

Še naprej bo popestrila ulični slog in ostala na modnem prestolu tudi v prihajajočih toplih dneh. V mislih imamo obleke, ki imajo poudarjeno odprt hrbtni izrez. V oblekah tega kroja je nekaj, kar se nam zdi neskončno šik. So udobne, obenem pa prefinjene in seksi, kar je odlična kombinacija.

View this post on Instagram

Mad aboat this city ?

A post shared by Anna Rosa Vitiello (@annarvitiello) on

Ko si boste tako obleko nadele, se boste morda počutile malce uporniško, sploh, če obleko s hrbtnim izrezom kombinirate na gležnjarje ali vojaški slog obutve. Enako dobro so videti v vseh stylingih, ki jih boste izbrale, ne glede na kroj obleke, ki je lahko mini ali pa daljša in elegantna, s kratkimi ali dolgimi rokavi.

View this post on Instagram

Ruched Midi Slip Dress

A post shared by Marisa Martins (@_marisamartins_) on

Izberete lahko enobarvne modele ali take z vzorci, v vpadljivi ali umirjeni barvi, v nobenem primeru ne boste zgrešile.

View this post on Instagram

Wedgie but make it fashion

A post shared by Camille Charriere (@camillecharriere) on

Če do sedaj še niste imele take obleke v svoji omari, je skrajni čas, da si jo privoščite, saj bo nedovomno postala vaša najljubša pomladna modna naložba.

D. S.

Foto: Instagram, Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam