fbpx

Najbolj znan zvezdniški par najavil tožbo! Želita ga spraviti v zapor!

Znani

Zakonca grozita s tožbo za 10 milijonov dolarjev.

Kim Kardashian West in njen soprog Kanye West, sta zagrozila svojemu nekdanjemu telesnemu stražarju Stevu Stanulisu s tožbo, saj je javnosti izdal podrobnosti o njunem življenju.

Zakonca naj bi nekdanjemu telesnemu stražarju poslala pismo o napovedi tožbe, kot razlog pa naj bi navajala lažne in obrekovalne izjave ter kršitev sporazuma o zaupnosti, ki ga je Steve prekršil s sodelovanjem v podcastu Hollywood Raw.

Steve Stanulis

Stanulis, ki naj bi ga Kanye leta 2016 odpustil, je dejal, da so mu bila zapovedana »smešna pravila«, ki se jih mora držati, raperja pa označil za enega izmed najmanj priljubljenih zvezdnikov, za katere je občasno delal.

Dokumenti, ki jih je pridobila spletna stran TMZ, nakazujejo, da je telesni stražar podpisal sporazum, ki mu prepoveduje govoriti o kakršnih koli poslovnih ali zasebnih informacijah o Kim in Kanyeju.

Kanye in Steve

Spletna stran še dodaja, da čeprav se zakonca nista opredelila, katere izjave so lažne, sta telesnemu stražarju zagrozila, da ga bosta tožila za vsaj 10 milijonov dolarjev, če bo to storil še enkrat.

Stanulisov odvetnik pa trdi:

»Moja stranka se je odzvala na vabilo na podcast zato, da bi promovirala svoj novi film. Ustrahovalno pismo, ki sta ga poslala zakonca West, ni upravičeno. Moja stranka je jasno povedala, da Kanyeja spoštuje, prav tako pa tudi čas, ki sta ga poslovno preživela skupaj. Če želita s to sago nadaljevati, je to njuna odločitev, vendar menim, da bi bil čas in denar bolj primerno uporabljen za pomoč pri bolj perečih zadevah, ki nas trenutno pretresajo.«

Uradnega odziva s strani zakoncev Kardashian – West še ni.

Foto: xposure, Instagram, Backgrid


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam