fbpx

Najboljši recept za hitrejšo rast las!

Lepota, Novice, Prva stran

Priljubljeno tudi v Hollywoodu!

Ravne in sijoče lase imajo bolj kot ženske, raje moški in vsako dekle si jih je vsak enkrat zaželelo imeti. Nekaterih žensk ne skrbi toliko za dolžino čas, medtem ko je veliko tistih, ki bi dale vse, da bi imele dolge, goste in zdrave lase.

Lahko poskusite masko s črno čebulo, ki je zelo priljubljena v Hollywoodu. Dermatologi trdijo, da ni nobenih slabih učinkov, ki bi vplivali na lasišče ali lase. Navadna bela čebula je bogata z biotinom, vitaminom, ki je bistvenega pomena za normalno rast las. Tako kot kivi, čebula vsebuje tudi nekaj bakra, ki podpira lasno pigmentacijo, kar pomeni, da skrbi za lepo in sijočo barvo las. Poleg tega je odličen vir flavonoidov, predvsem kvercetina, ki ima izjemne antioksidativne učinke. Črna čebula pa je boljša za rast las, saj je bogata z žveplom, ki spodbuja nastajanje kolagena, ki je zelo pomemben za samo rast las, rezultati pa bodo vidni že po mesecu dni.

če

Recept je zelo preprost: Dvema do štirim čebulam stisnite sok. Masirajte glavo s sokom in pustite stati 15 minut. Če imate več časa, lahko sok pustite na glavi tudi eno uro in rezultat bo še boljši. Nato umijte lase kot običajno in dodajte balzam. Tretma ponovite 2-krat mesečno in rezultat vas bo navdušil. In ne skrbite, lasje vam ne bodo imeli neprijetnega vonja po čebuli.

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam