fbpx

Najboljši vintage stil ima – Bosanka!

Lifestyle, Lifestyle, Moda, Novice, Prva stran, trend, Tuja scena, Zanimivosti

Kdo bi si mislil, da bo ta naslov pripadel nekemu dekletu z Balkana? Toda njeni sledilci na Instagramu to potrjujejo!

Po njenem imenu Idda van Munster si prav gotovo nihče ne bi mislil, da ima pred seboj Bosanko, ki je svetovne modne urednike, stiliste in fashioniste ter sledilce na družbenih omrežjih osvojila s svojo lepoto in stilom.

Seveda pa to ni njeno pravo ime, pač pa umetniško, ki si ga je nadela, očitno že tedaj v upanju na mednarodno kariero. V resnici na njenih uradnih dokumentih ter rojstnem listu piše Aida Đapo. Aida alias Idda slovi po elegantnih kombinacijah z močnim damskim pečatom.

V vsakodnevno življenje vnaša ogromno glamurja in elegance, ki ju gradi na vintage slogu iz 30., 40. in 50. let prejšnjega stoletja. Razglasili so jo (pač na eni od lestvic priljubljenosti) kot dekle z najboljšim vintage slogom na svetu. Idda pa je tudi prvo pin-up dekle iz Bosne, ki ji je očitno vzornica Ditta Von Teese.

Poleg tega da je blogerka in fotomodel, se odlično znajde v okolju družbenih omrežij, kjer ima vse več sledilcev. Vedno je videti bezhibno, vsaj na svojem insta profilu, kjer v oči padejo negovana porcelanasta koža, modre oči in temni lasje, medtem ko moda, ki jo nosi, prikliče v spomin zlato dobo Hollywooda. Kot se za pravo pin-up dekle spodobi, vedno nosi rdečo šminko.

Njen instagram profil je videti kot spominski foto album vaše babice, le da je v barvah. V ospredje Idda postavlja močne barve, pentlje, klobuke, zanimive torbice, cvetje in kup čudovitih malenkosti, prav tako je videti, kot da ves čas samo potuje naokoli. Svoje sledilce je prepričala, kaj pa menite o njej vi?

Mi pravimo, da ge za vražje lepo dekle, ki ima odličen retro modni slog. Za povrh se je Idda lotila tudi make-up tutorialov na YouTubeu in se podala še v modno oblikovanje. Pred njo je očitno uspešna kariera.

 

Foto: Pinterest, Iddavanmunster blog, YouTube, Sohu


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam