fbpx

Najlepši jesenski Instagramovi stajlingi za vse okuse

Moda, Novice

Kadar vam zmanjka navdiha za dober jesenski outfit, vam lahko na pomoč priskočijo svetovne influencerke, ki so za jesen predstavile cel kup zanimivih kombinacij.

Jesen je še vedno sorazmerno topla in sončna, zato še vedno lahko nosimo lahkotno obutev, kot na primer športni copati, ki so najbolj popularni na ulicah skandinavskih mest.
Kot smo lahko opazili v stajlingih njihovih najbolj znanih modnih dam, so še vedno najbolj popularni chunky športni copati, ki jih kombinirajo z vpadljivimi balonarji, oversized suknjiči in plašči.

Še vedno so »in« tudi kavbojski škornji, ki jih modne navdušenke kombinirajo s kolesarskimi hlačami in dolgim suknjičem, za dodatno nadgradnjo, pa jih dopolnijo še z zlatim pasom.
V zadnjem času zelo priljubljena blogerka Rikke Krefting je se prav tako odločila za kavbojske škornje s Fendijevim podpisom, ki jih je kombinirala z vintage kavbojkami Levi’s.

Barve francoskega šika brani Jeanne Damas, ki je pokazala, kako se lahko ženstveno oblečemo za jesenske dneve s pomočjo obleke na preklop in odlične jopice, ki jo je nadela nad obleko.

elegance bodo navdih nedvomno našle pri Blair Eadie, ameriški blogerki, ki je pravo utelešenje Carrie Bradshaw. V poplavi modnih kombinacij, katere Blair predstavlja v svojem blogu Atlantic-Pacific smo izbrali zelo preprosto in šik kombinacijo mornarskih hlač visokega pasu in kašmirskega črtastega puloverja.

V nadaljevanju si poglejte nekaj naših najljubših jesenskih modnih kombinacij, ki smo jih našli na Instagramu.

Foto: Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam