fbpx

Najlepši modni kosi iz Zare po posebno ugodnih cenah

Moda

V času, ko nam je moda cenovno dostopnejša, kot kdajkoli prej, lažje sestavljamo trendi kombinacije brez resnih posledic za mesečni proračun. Pojdimo na oddelek s ‘posebno ceno’!

Komaj smo odložili zimske bunde in si nadeli lahkotna oblačila, že je prišla ohladitev in skočili smo nazaj v – bunde. A s poletjem je podobno, kot z usodno zatreskanostjo, zgodi se vam, ko eno ali drugo najmanj pričakujete.

Tako bo očitno tudi s poletjem, nenadoma vam bo postalo vroče, zaželele si boste lahkotnih oblačil, ko se asfalt segreje in bo morski zrak pridišal celo v prestolnico in v oddaljeno Prekmurje. Tako je to namreč s poletjem, pride, ko se ga najmanj nadejamo!

Da boste bolje pripravljene nanj, je španska blagovna znamka Zara kot že večkrat doslej ponudila ‘special price’ kolekcijo, torej modne kose po posebej ugodnih cenah. Tako boste v vsakem trenutku prihajajočega poletja videti sijajno.

Živimo v času, ko nam je moda cenovno dostopnejša, kot kdajkoli prej, zato brez večjih težav sestavljamo trendi kombinacije brez hujših posledic za mesečni proračun.

Dokaz za to je Zarina priljubljena kolekcija oblačil z oznako ‘special price’ ali posebna cena, pri kateri pa kakovost oblačil na račun nižje in še bolj sprejemljive cene nič ne trpi. Gre torej za najbolj vroče ‘it’ kose, kar se tiče smernic, a po še dostopnejših cenah.

Lahkotne in bogato plisirane obleke s cvetličnim vzorcem so nekaj, kar boste rade nosile še dolgo v jesen, zraven kombinirajte novo torbo, recimo iz pletenja, kar se je že izkazalo za must-have trend te sezone.

Čas pa je tudi pravi, da obogatite svojo kolekcijo kopalnih kostimov, bikink in ostalega, Ja, prišel je čas za nakupe na oddelku s ‘posebno ceno’!

D. S.

Foto: Instagram, Zara


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam