fbpx

Najlepši zapornik na svetu prevaral soprogo z dedinjo modne trgovine Topshop

Lifestyle, Novice, Prva stran, Tuja scena, Znani

Se spomnite Jeremyja Meeksa?

Spoznali smo ga leta 2014, ki je imel 30 let in je bil aretiran zaradi nelegalnega posedovanja orožja v Severni Karolini. Jeremy Meeks je bil obsojen na 27 mesecev zapora, vendar ga svet tudi po izpustitvi iz zapora očitno še ni pozabil.

Kljub dejstvu, da zelo rad krši zakon, so bile po objavi fotografije na uradni Facebook strani kalifornijske policije, številne pripadnice nežnejšega spola očarane nad njegovimi zapeljivimi turkiznimi očmi, čutnimi ustnicami in številnimi tetovažami. Očarane pa niso bile samo dame, ampak tudi modni svet.

Velika opora v času, ki ga je Jeremy preživel v zaporu, je bila nedvomno njegova soproga Melissa, ki pa jo je pred kratkim na očeh javnosti prevaral s hčerko milijarderja in poslovneža Sir Phillipa Greena, Chloe.

All things are possible !!! #bodrum #turkey #boatlife

A post shared by JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) on

Par so ujeli na prestižni Greenovi jahti, Chloe pa je kmalu za tem objavila skupno fotografijo na Instagramu, pod katero je zapisala:

»To je žele začetek. Ceniva vso vašo ljubezen, podporo in sovraštvo.«

Chloe in Jeremy sta se spoznala na nedavnem filmskem festivalu v Cannesu, ki je potekal prejšnji mesec.


Novica ne bi bila nikakršno presenečenje, če ne bi bil Jeremy še vedno poročen, čeprav viri blizu novopečenega manekena trdijo, da se je par razšel že pred časom. Kljub temu pa so se sprožile govorice, da je nekdanji zapornik s svojim obnašanjem kljub vsemu zlomil srce soprogi, kar naj bi dokazovala njena čustvena objava na Instagramu.

»Nikoli se ne opravičujte zaradi ljubezni, ki jo dajete. Naj vam bo žal tistih, ki te ljubezni niso hoteli sprejeti,«

je zapisala.

Viri, ki so blizu lastnika high-street modne znamke Topshop pravijo, da Jeremy ne bo imel lahkega dela, saj je Sir Philip Green so svoje Chloe zelo zaščitniški in niti najmanj navdušen nad njenim zadnjim izbrancem.

Foto: Instagram, DailyMail


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam