fbpx

Najpogosteje varamo v 39. letu!

Odnosi, Prva stran

Večina vara, da bi pridobila partnerjevo pozornost!

Varanje je eden največjih in najtežjih udarcev v ljubezenskem razmerju, h kateremu smo pri določeni starosti dvakrat bolj nagnjeni.

To je pokazala raziskava britanskega portala za iskanje partnerja IllicitEncounters.com z več kot milijon uporabnikov. “Najbolj nevarno” leto za prešuštvo je 39. leto, kar je mogoče pojasniti z dejstvom, da je to velika prelomnica v življenju. Nekateri vstopijo v krizo srednjih let, doživljajo drugo mladost ali iščejo nove užitke.

Poleg tega so raziskave pokazale, da so ljudje bolj dovzetni za prevaro v zadnjem letu desetletja (19, 29, 39, 49, 59..). Po “prelomnici” 39. leta, so najbolj zvesti 49-letniki, in tisti, ki so dopolnili 29 let.

cheatstory_647_060115071612

Ugotovili smo, da večina vara, da bi pridobila partnerjevo pozornost, še posebej, če je oseba preobremenjena z delom in kariero in ne dobi dovolj ljubezni in nežnosti. Ne bojijo se, da bi jih dobili, saj mislijo, da s tem samo pokažejo ljubljeni osebi, da jim manjka več pozornosti. Prav tako je pogosto varanje iz maščevalnosti in vračanjem z isto mero,

Pravijo predstavniki portala.

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam