fbpx

Najpogostejše napake pri nanosu highlighterja

Lepota, Novice, Prva stran

Da ne bi izgledale kot disco krogle, smo za vas poiskali napake, ki jih pri nanašanju največkrat storimo.

V zadnjem času  so highlighterji oz. osvetljevalci doživeli svoj vrhunec. Večina lepotnih poznavalk uporablja ta odlični izdelek, vse bolj pogosto pa tudi opažamo, da se jih prekomerno uporablja. Da ne bi izgledale kot disco krogle, smo za vas poiskali napake, ki jih pri nanašanju največkrat storimo.

Prekomerni nanos highlighterja

Osvetljevanje določenih delov obraza ne bi smelo izgledati, kot da imate na sebi veliko plasti, ampak mora biti zelo subtilno in nežno.

highlighterpogreske1_840_472

Nanašanje na celoten obraz

V kolikor boste nanesli highlighter čez cel obraz, bo vaš obraz izgledal zelo »mastno«. Nanesite ga samo na vrh zgornje ustnice, sredino nosu, pod obrvi in ličnici.

Uporaba napačnega odtenka

Če imate temnejši ten, potem morate uporabljati highlighter z zlatim ali bronastim sijajem, saj se ta dva odtenka najlepše zlijeta z tenom. Za tiste s svetlejšo poltjo, pa so najbolj primerni izdelki v slonokoščenih tonih.

highlighter-novo840_840_472

Napačna uporaba kremastih highlighterjev

Pogosto se izognemo uporabi kremastih osvetljevalcev, saj jih ne znamo uporabljati. Kremaste izdelke je najboljše in najlažje uporabljati kar s prsti. Na začetku ga na blazinicah malce stopite, nato pa ga nanesite na dele obraza, ki jih želite poudariti.

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam