fbpx

Največja modna novica desetletja ali čista laž?

Lifestyle, Moda, Novice, Novice, Prva stran

Se ledena kraljica poslavlja s prestola revije Vogue?

Modni svet je pretresla novica, da Anna Wintour po 30. letih zapušča Conde Nast in posledično uredniški stolček ameriške edicije Vogue. Resnica ali laž?

Če smo iskreni, je veliko ljudi bilo prepričanih, da bo Anna na modnem prestolu modne biblije vse do svoje smrti, drugi spet menijo, da bo revijo zapustila šele takrat, ko se bo za to potezo odločila sama.

Zadnje govorice v modnem svetu pa kažejo, da bi najbolj vplivna modna osebnost lahko že zelo kmalu zapustila uredniški stolček velikega Voguea. Novica ni potrjena, je pa presenetila številne ljudi.

Letošnje leto se sovpada z začetkom njene kariere pri reviji Vogue, saj je modna ledena kraljica postala odgovorna urednica pred natanko 30. leti.

Po pisanju ameriških medijev naj bi se Anna umaknila s položaja poleti, po poroki svoje hčere Bree Shaffer s Francescom Carrozzinijem, sinom znamenite urednice italijanskega Voguea, France Sozzani. Odhod naj bi 68-letni modni ikoni v Conde Nastu obeležili z najbolj pomembno izdajo leta– septembrsko številko.

Založnik Voguea, Conde Nast trdi, da gre samo za nepreverjene govorice in da Anna ne odhaja iz podjetja, kljub temu pa se še naprej šušlja, da naj bi v njene čevlje stopil Edward Enninful, trenutni urednik britanskega Voguea.

Do take (sicer nepotrjene) odločitve je botrovalo nezadovoljstvo Jonathana Newhousa, prvega moža Conde Nasta nad ogromnim vplivom in močjo, ki jo ima Anna v modnem svetu.

Mi vsekakor z nestrpnostjo čakamo na nadaljevanje novice.

Laž ali resnica?

 

Foto: DailyMail, Getty, RadarOnLine


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam