fbpx

Največja modna preobrazba desetletja!

Moda

Nad nobenim zvezdniškim stajlingom se v preteklosti se nismo tako zgražali (ali nasmejali), kot nad slogom, ki ga je nosila Kim Kardashian, preden je spoznala Kanye Westa.

Modni navdih, vezan na Kimine začetke javnega življenja, je bila Paris Hilton, za katero je delala kot stilistka. Prav Paris jo je vpeljala v svet glamurja.

Kim in Kanye sta se zaljubila leta 2012. Kanye se je odločil, da ima njegova Kim res obupen stajling, zato je zavihal rokave ter se lotil korenite spremembe garderobe.

Stran je vrgel kar 250 parov čevljev, tako da sta ubogi Kim ostala le dva para. Med tekmo Los Angeles Lakersov se je odločil, da bo njeno celotno omaro zamenjal s kosi, ki so všeč izključno njemu. Pogosto ji je pošiljal elektronska sporočila s »moodboardi« in navodili, kot na primer, da naj ne nosi predimenzioniranih očal.

Priznati moramo, da niti polna omara oblikovalskih oblačil ne opravičuje njegovega obnašanja, priznanje mu damo le za neverjetno prizadevnost.

Danes je Kim prava stilska ikona in je vedno na vrhu seznama najbolj oblečenih žensk. Za njeno modno evolucijo se starleta lahko zahvali predvsem Riccardu Tisciju, takratnemu kreativnemu direktorju znamke Givenchy.

Bil je edini oblikovalec, ki se je odločil, da bo sodeloval s Kim in jo naučil, kako se mora obleči.

Kim, Kanyeju in Riccardu lahko ob tej priložnosti čestitamo za najbolj uspešno modno preobrazbo desetletja in zaključimo zgodbo z veselo mislijo, da obstaja upanje za vse.

Foto: Instagram, Profimedia


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam