fbpx

Največje napake v oblačenju, ki jih ženske delajo v poletnih dneh

Moda, Novice, Prva stran

Detajli, ki uničijo še tako popolno modno kombinacijo.

Topli meseci nam dopuščajo popoln videz z minimalnim trudom, najbolj pomembno pa je, da ne delate majhnih, vendar zelo pogostih napak, ki popolnoma porušijo še tako dobro zamišljeno modno kombinacijo.

Prosojna oblačila

Prosojna oblačila so dovoljena samo za na plažo. Izjema je lahko samo lepa prosojna bluza, pod katero oblečemo lep modrček ter jo kombiniramo s preprostim spodnjim delom … in to izključno za večerne priložnosti.

Mesto za spodnje perilo je pod oblačilo

Poletne majice z ozkimi naramnicami, odprtim hrbtom in zelo popularne bele majice zahtevajo »nevidni« modrček, bralette in zadnji del za zapenjanje. Če ste pomislili na silikonske »nevidne«, jih rajši čim prej pozabite, če ne želite videti smešno.

Poletna obutev

Tako kot večerne obleke nimajo česa iskati na plaži, so tudi japonke namenjene pesku in vodi. Najboljša in najlepša izbira za poletje so sandali, espadrile in mokasine. Kar pa se tiče poletnih škornjev je naš nasvet, da pozabite, da so kadarkoli sploh obstajale.

Modni nasvet: Odprte čevlje nosite, kadar imajo vaša stopala popolno pedikuro.

Kratko krilo in dekolte

Ne glede, kako zelo toplo je, ni nobenega razloga, da se zunaj sprehajate napol goli. Če želite videti elegantno, dostojno in zapeljivo, se odločite, ali boste razgalili noge ali dekolte, oboje hkrati je videti lahko zelo ceneno.

Preozka obleka

Preozka oblačila preprečujejo kroženje zraka, zato se boste bolj potili. Ko se obleka »prilepi« na telo, se vidi prav vsaka pomanjkljivost. V modi so široka oblačila in ne obstaja niti en razlog, da bi se stiskali v premajhnih oblačilih.

Svetlejša ličila in bolj nežen parfum

Kadar na vrata potrka poletje, ni dovolj, da prilagodimo samo oblačila, ampak tudi ličila. Lahko tonirana krama ali puder lahke teksture, maskara in nežni odtenek šminke, so dovolj za poletne mesece. Pozabite tudi na močne parfume, raši se nadišavite z lahkimi, ne pozabite pa tudi na dezodorant.

Kako poleti nosimo črno barvo?

Večina žensk se poleti izogne nošenju črne barve, čeprav tega pravila ne upoštevajo, ko gre za obutev in torbice. Čeprav so po navadi najlepši, se črni modni dodatki zelo težko kombinirajo s poletnimi oblačili, saj so le-ta največkrat v svetlih barvah. Če res želite poleti nositi črne čevlje, jih kombinirajte s črnim krilom.

Processed with VSCO with a6 preset

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam