fbpx

Največje photoshop napake na fotografijah slavnih

Lepota, Lifestyle, Novice, Novice, Prva stran, Znani

Fotografije, o katerih je je v zadnjem letu veliko govorilo.

Nobena skrivnost ni, da zvezdnice uporabljajo ta »čudežni program« za predelavo fotografij, da bi bile videti na družbenih omrežjih še bolj popolne. Podobno je tudi pri številnih revijah, ki za naslovnice in editoriale popravljajo fotografije in brišejo tudi še tako majhne estetske »napake«. Ob pomanjkanju natančnosti in pozornosti pa se tudi najboljšim lahko zgodijo napake.

V nadaljevanju vam bomo predstavili nekaj fotografij, ki so postale popularne samo zaradi sumljivih in vidnih popravkov, ki so nam padli v oči.

Izkrivljen zid

Januarja je vizažist Hung Vanngo objavil fotografijo Selene Gomez, na kateri je zid z naše leve strani, izkrivljen. Nikomur pa ni jasno, zakaj se je fotografija sploh morala popravljati …

Barva kože Kim Kardashian za KKW oglas

Kim Kardashian West je objavila promocijsko fotografijo ob predstavitvi svoje nove kozmetične linije, vendar so jo številni obsodili, da je namerno potemnila svojo barvo kože, da bi bila bolj podobna temnopolti ženski.

»Resnično je bila v času snemanja moja polt temnejša, lahko pa je bila to samo posledica osvetlitve,«

se je zagovarjala Kim.

»Fotografijo sem pokazala številnim ljudem in nihče mi ni nič rekel. Nihče se ni obregnil v temnejši ten. Ko smo to opazili, smo ga takoj popravili in nedvomno sem se iz te situacije veliko naučila,«

je še dodala v svoj bran.

Ustnice in prsi Emily Ratajkowski

Manekenka se je pred časom fotografirala za francosko revijo, vendar je po objavi opazila, da so ji popravili ustnice in prsi.

»Bila sem zelo razočarana, ko sem videla, da so mi spremenili ustnice in prsi,«

je zapisala Emily na Instagramu.

»Upam, da bo modna industrija končno nehala spreminjati stvari, ki nas delajo posebne in začela poveličevati individualnost.«

Desna roka Kris Jenner

Kris Jenner je na Instagramu objavila fotografijo, kjer oglašuje čaj za hujšanje Flat Tummy. Vsi pa so opazili, da je njena desna roka zelo slabo retuširana.

Zabeležke na fotografiji

V začetku leta je bila na spletni strani Net-a-Porter objavljena fotografija, na kateri je bilo jasno videti navodila oblikovalcu, kako naj jo popravi.

»Fotografije postavljamo tako, da predstavljajo obleke in modne dodatke, kar se da realno, da bi kupci videli, kaj lahko pričakujejo,«

je dejal eden izmed predstavnikov spletne strani.

»Fotografija je bila objavljena pomotoma, popravki pa se nanašajo izključno na oblačilo in modni dodatek.«

Vrat Alicie Vikander

Plakat za film Tomb Raider, v katerem igra Alicia Vikander, je jeseni postala viralna zaradi nenavadno dolgega igralkinega vratu.

Lasje igralke Lupite Nyong’o

Za editorial novembrske britanske edicije Grazia, je imela oskarjeva nagrajenka Lupita Nyong’o lase povezane v nakodran čop, medtem ko je bila v prodaji fotografija z gladkimi lasmi in brez čopa.

»Razočarana sem, da so me prosili, naj poziram za njihovo naslovnico, nato pa so mi odstranili čop in zgladili lase, da bi zadovoljila njihov standard lepih las,«

je dejala. Fotograf se je igralki za napako opravičil in dejal, da ni želel nikogar užaliti.

Lasje Solange Knowles

Solange je javno kritizirala britansko revijo, saj so ji na naslovnici spremenili pričesko, nato pa je na družbenih omrežjih objavila originalno fotografijo s pripisom: Don’t touch my hair (Ne dotikajte se mojih las).

»Odločitev, da spremenimo pričesko, je bila sprejeta zaradi formata revije,« so zapisali predstavniki medija. »Naredili smo napako in se Solange iskreno opravičujemo.«

 

Foto: Instagram, Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam