fbpx

Največji beauty trendi, ki jih prinaša jesen

Lepota

Zdaj je pravi čas, da začnemo razmišljati o številnih novostih v lepotnem svetu.

Prehodna sezona prinaša s seboj spremembe lepotne rutine (o kateri smo pisali TUKAJ), saj je treba kožo in navade prilagoditi hladnejšemu letnemu času, ker je lahko hladno vreme zelo neusmiljeno do kože in las.

Kadar spreminjate lepotno rutino, je dobro preveriti, kaj so nam lepotni strokovnjaki pripravili za novo sezono, zato vam v nadaljevanju prinašamo trende številka ena iz sveta ličil, frizur, manikire in nege kože.

Sijoča koža

Ker je koža jeseni zaradi mraza pogosto suha, nas ni presenetilo, da so se lepotni strokovnjaki odločili rešiti to težavo, vsaj kar se tiče vizualnega dela. Eden izmed največjih lepotnih trendov je namreč zelo sijoča koža, ki je sicer značilna za poletne dni in je popolno nasprotje tistega, kar pričakujemo pozimi.

Strokovnjaki so dokazali, da je koža videti zdrava in navlažena tudi v zimskih dneh, pri tem pa bo imela ličila veliko vlogo, predvsem highlighter in še posebej tak s shimmery finishem.

Paževska frizura

Frizura, ki se je nikakor ne moremo naveličati in jo spremljamo iz sezone v sezono, je zagotovo paž. Kar se spreminja, je njegova dolžina ter tekstura, vendar ne boste zgrešili, ne glede na to, kateri slog si izberete.

Letošnjo jesen bo zaznamoval tako imenovani blunt bob, kar pomeni, da ima frizura ostre in ravne poteze, lasje pa so popolnoma ravni in gladki. Dolžina te frizure je do ključnih kosti, pomembno pa je narediti bogato strukturo z notranje strani, da se pažu zagotovi potrebna dinamika.

Francoska manikira

Pred nekaj sezonami je bila francoska manikira eden največjih trendov, toda po izjemni priljubljenosti se je že zdelo, da je padla v pozabo, saj je skoraj nismo videvali. Če je francoska manikira narejena na nekoliko sodobnejši način, je kljub temu še vedno videti brezčasna, pogosto pa je prav to, kar si želimo od manikire.

Za francosko manikiro je najbolje, da vam jo naredijo v salonu, saj bo natančno izdelana, vedno pa se lahko poigrate z različnimi odtenki, pa tudi z debelino črte na konici nohta.

Poudarek na naravnih sestavinah

Čeprav je bil v preteklosti poudarek na sintetičnih sestavinah, se vse več pozornosti namenja formulam za naravne alternative. Tehnologija se razvija in formule so vse boljše, zato imamo priložnost videti edinstvene sestavine, ki imajo odlične učinke na kožo. Vse več beauty znamk daje poudarke na naravne formule in pričakujemo, da se bo ta trend še stopnjeval.

Izraz čista lepota (o kateri smo pisali TUKAJ) je eden izmed izrazov, ki jih je vse pogosteje slišati v pogovorih o negi kože. Strokovnjaki trdijo, da je ta izraz še vedno odprt za različne interpretacije, vendar se predvsem nanašajo na izdelke, narejene brez škodljivih sestavin, kar pomeni brez parabenov in sulfatov, vsebujejo pa aktivne sestavine, ki prispevajo k negovani koži.

Foto: Instagram, Imaxtree


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam