Nakit, ki presega čas in je ustvarjen za vse generacije

22. oktober 2024

Nakit, ki presega čas in je ustvarjen za vse generacije

22. oktober 2024
Foto: Ante Odak
Nakit, ki presega čas in je ustvarjen za vse generacije

Nakit, ki presega čas in je ustvarjen za vse generacije

22. oktober 2024
Foto: Ante Odak

So kosi nakita, ki izžarevajo eleganco, a redki so tisti, ki nosijo zgodbo – umetnost, ki živi in diha z vami.

Prstan FREYWILLE Star Aura iz kolekcije Hommage à Vincent van Gogh – L’Amandier blanc predstavlja najlepše spomine, obdane z zvezdnim sijajem. Prstan Star Aura, ki ga navdihujejo Van Goghovi ikonični mandljevi cvetovi, je subtilna mešanica umetnosti, prefinjenosti in globoke simbolike, ki presega čas in prostor.

Foto: Ante Odak

Simbol ljubezni in novih začetkov

V središču tega izjemnega prstana se cvetni listi mandljev nežno raztapljajo v odtenkih pastelno rožnate in bele barve, medtem ko se zibajo na zlatih vejah, obrnjenih proti nebu. Ta prizor je ročno naslikan na finem emajlu krožne oblike in na vašo dlan prinaša pridih pomladi.

Foto: Freywille

Mandljev cvet simbolizira nov začetek, obnovo in ljubezen, ki vedno znova cveti. Prstan Star Aura je umetniško delo, ki nagovarja tiste, ki vedo, da prstan lahko predstavlja več kot le okras – lahko postane sporočilo.

Prstan, izdelan iz 18-karatnega zlata, združuje tradicionalno zlatarsko znanje in sodoben dizajn. Vsaka podrobnost – od bogastva emajla do briljantnega sijaja diamantov – prispeva k ustvarjanju nepozabnega kosa, ki vzbuja čustva in nosi zgodbo o ljubezni, zvestobi in večnosti. Zgodbo, ki se prenaša iz generacije v generacijo.

Foto: Ante Odak

Zvezde, ki svetijo za vas

Diamanti visokega sijaja, skrbno vstavljeni v zlate okvirje okoli emajla, spominjajo na rojstvo zvezd. Njihov briljanten sijaj, ki se odbija na svetlobi, ustvarja vizualni učinek, ki očara, in nas spominja na lepoto, ki obstaja tudi v najtišjih trenutkih – v nežnem gibu ali dotiku.

Foto: Ante Odak

Zasnovan je kot zaročni prstan za tiste, ki cenijo več kot le nakit – za tiste, ki želijo nositi simbol večne ljubezni in svetlobe, ki nikoli ne preneha sijati. Vendar je prstan FREYWILLE Star Aura namenjen tudi vsem, ki želijo vanj vtkati delček lastne zgodovine, saj predstavlja odsev notranje moči in svetlobe.

Nosite zgodbo, nosite čustva

Za tiste, ki želijo nakit, ki presega estetsko vrednost, je prstan FREYWILLE Star Aura naravna izbira. Nositi ta prstan pomeni nositi umetniško delo, ki s časom ne zbledi, ampak postane z leti še dragocenejše, saj vas kot simbol vaše osebne zgodbe spominja, da vsak trenutek življenja lahko postane umetnost, če ga navdihne prava inspiracija.

Foto: Freywille

Kolekcijo FREYWILLE Hommage à Vincent van Gogh si lahko ogledate in preizkusite izključno v ekskluzivnih butikih FREYWILLE, med njimi je tudi butik v Ljubljani na Ciril-Metodovem trgu 21. Za več informacij raziščite spletni butik FREYWILLE na www.freywille.com ali facebook.com/FREYWILLE.SI/.

Foto: Ante Odak

Modne fotografije, navdihnjene s kolekcijo FREYWILLE Hommage à Vincent van Gogh – L’Amandier blanc, je posnel fotograf Ante Odak, stiliranje je delo Ivane Pavić, za ličila je poskrbela Simona Antonović. V vlogi modela nastopa čudovita Monika Galić, Talia model.

Style. Več novic