fbpx

Naomi Campbell: »Nočem biti talka svoje preteklosti!«

Znani

Manekenka se je odzvala na članek, ki je zaradi njene burne preteklosti, pod vprašaj postavil njeno dobrodelnost .

V juniju je bilo razkrito, da bo Naomi prejela nagrado Britanskega sveta mode (BFC) za njen prispevek v modni industriji, pa tudi za človekoljubno delo pri projektu Fashion for Relief – organizaciji, ki zbira denar v humanitarne in okoljske namene.

V enem izmed britanskih časopisov pa se je pojavil članek, v katerem so se poglobili v kontroverzno preteklost manekenke ter jo opisali kot kraljico drame, znano po telefonih, okrašenih z nakitom, o kričanju na osebje ter s štirimi obsodbami za napad.

Povezali so jo tudi z multimilijonarjem Jeffreyjem Epsteinom, ki je bil obsojen zaradi trgovanja z mladoletnicami in je pred kratkim umrl v zaporu.

Prav tako so se v članku spomnili na Mika Tysona, Harveyja Weinsteina in Kevina Spaceyja. Naomi je kmalu po objavi na svojem YouTube kanalu objavila intervju, v katerem je javno odgovorila na vsa vprašanja ter pomisleke v zvezi s tem člankom. Manekenka je članek poimenovala izkrivljeni novinarski prispevek.

»Nad člankom sem bila šokirana, saj sem vedno govorila, da nisem nobena svetnica in da vedno delam na sebi … Ampak nikoli ne bom postala talka svoje preteklosti,«

je povedala.

»Ne bom se ustavila in se vkopala v tla in ne bom dovolila, da to stori moja ekipa po ogromnem delu in ogromnem številu ljudi, s katerimi smo vsa leta sodelovala pri Fashion for Relief projektu.«

Ko jo je neznana novinarka vprašala, ali je vedela, s čim se Epstein ukvarja, je odgovorila, da ga je spoznala preko svojega takratnega spremljevalca in ni vedela, kaj ta moški počne.

»To, kar je storil, je neoprostljivo, in ko sem slišala za to, mi je bilo slabo – tako kot vsem.«

Naomi je še dodala, da ji ni bila dana možnost, da bi odgovorila na obtožbe, napisane v tem članku ter dodala, da je članek pravi atentat na njeno osebnost.

Foto: Getty


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam