fbpx

Napovednik Beverly Hills 90210 je zunaj! Oboževalci pa so zgroženi zaradi …

Lifestyle

Objavili so napovednik za nadaljevanje nekoč izjemno priljubljene najstniške serije Beverly Hills 90210, v katerem pa bomo vdeli vse glavne igralce, žal brez Luka Perryja, ki je letos marca zaradi možganske kapi umrl.

Objavili so napovednik za nadaljevanje nekoč izjemno priljubljene najstniške serije Beverly Hills 90210. Sodelovanje so potrdili vsi glavni igralci, kruta usoda pa je hotela, da v nadaljevanki ne bomo videli Luka Perryja, ki je letos marca zaradi možganske kapi žal umrl.

Napovednik je zaradi Jennie Garth dvignil veliko prahu, saj je zvezdnica v njem neprepoznavna. Oboževalci so se zaradi tega razburjali že aprila, ko je Jennie objavila skupno fotografijo s Tori Spelling.

“Moj bog, kaj se je zgodilo s tvojim obrazom?“ je vprašala njena sledilka na Instagramu, nekdo drug pa je pripomnil, da ne potrebuje botoksa.

“Škoda, da si neprepoznavna,“ je še dodal.

Lepotni kirurg dr. Vartan Mardirossian pravi, da Jennife lepotnih posegov ne more zanikati. Po njegovem mnenju so igralki okoli oči in v čelo vbrizgali botoks, s polnili pa so ji napolnili ustnice in lica. Meni tudi, da si je dala zvezdnica popraviti nos.

Kakšna pa je videti Jennie Garth v napovedniku, pa si oglejte na tej povezavi.

Vir: zurnal24.si


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam