fbpx

Napovednik dogodka: 10. Business Cafe Slovenija – ponovni začetek

Lifestyle

Organizatorka dogodka Business Cafe Slovenija – ponovni začetek / Second Chance Zori Jakolin pravi, da prvega ne pozabiš nikoli in tudi mi v uredništvu ne moremo pozabiti na 1. Business Café v Sloveniji.

Takrat so gostili Dejan Roljic, Ema Pogačar in Kristina Ercegović ter se z njimi pogovarjali na temo da je vse mogoče na tem svetu in na samem dogodku to tudi dokazali. Dejan Roljic in Ana Lukner Roljič sta naključno izžrebano udeleženko dogodka Anja Vogrič, podarila pot v Ameriko, prisotnost na enkratnem dogodku in sicer otvoritvi ABC Accelelatorja v San Joseu, obisk Googla in še veliko drugih doživetij.

Skupaj z vami bodo praznovali 3. leto delovanja BC v Sloveniji, pridružili pa se jim bodo vsi dosedanji gostje Ema Pogačar, Cool Fotr, Teja Perjet, Aljoša Bagola, Maja Vogrinc, David Urankar, Urša Žorž, Tamara Šišić Kramer, Alis Marić, Kristina Ercegović, Jernej Pirc, Sara Jodl, Aljaz Fras, Tina Strubelj, Simon Oblak, Ana Lukner Roljič, Eva Kljun, Tamara Buhin, Nina Dremelj, Goga Sredojević, Anja Susič, Jasna Žaler Culiberg, Miha Culiberg in Lucija Gubenšek. Nekaj gostov in presenečenja bodo razkrira naknadno.

Na dogodku se bodo spomnili začetkov Business Café Slovenija, povprašali goste če jih še vedno spremlja enaka strast do tistega kar radi delajo in ustvarjajo in ali se je njihovo delo nadgradilo, spremenilo ali pa so začeli znova?

Kdaj je čas za nove začetke, prodajo podjetja, je včasih potrebno ubiti določene projekte in začeti znova? Kaj je najtežje pri vsem in kako se lotiti dela? Veliko vprašanj imajo za vse in to bo res posebna izdaja Business Caféa, kjer vas bodo inspirirali, navdušili in dali popotnico uspeha na vaši poslovni kot zasebni življenjski poti.

Na dogodku bo prisotna tudi Javna agencija republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, Inovativnosti, razvoja, investicij in turizma in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo.

  • KDAJ: četrtek, 30. maj 2019, ob 17. uri
  • KJE: Maximarket, Maxi klub, Trg republike 1, Ljubljana
  • PARKIRIŠČE: parkirna hiša Maximarket, Parkirna hiša Kongresni trg
  • VSTOPNINA: 25€, vključuje prijetno druženje s podjetniki, kavo in čaj, nove smernice, ideje za posel in sodelovanje ter druženje.

Prijavite se lahko na tej povezavi.

Kaj je Business Café?

Business Café dogodki potekajo v 25 mestih in 5 državah, izvedenih je bilo 200 dogodkov, podeljenih 700 uspešnih zgodb in več kot 15.000 obiskovalcev od leta 2011 v Zagrebu. Podjetnike navdihujejo, izobražujejo in spodbujajo k razvoju lastnegaa podjetja. In rezultati? Mnogi obiskovalci poročajo kako so na dogodku našli poslovnega partnerja, dobili nove ideje, investitorje za svoje podvige, zaposlene in najpomembnejše dobili so nove prijatelje v svojem življenju.

Zakaj priti na Business Café?

  • Ker pridobite in lahko delite podporo.
  • Lahko inspirirate in ste inspirirani. 
  • Povežete se s podobno mislečimi ljudmi.
  • Ugotovili boste, da nikoli niste sami na svoji poti.
  • Spoznali boste, da lahko uspete kadarkoli in kjerkoli ne glede na okoliščine v katerih živite.

Spremljajte jih na Facebook straniin Instagramu. Vse prihajajoče dogodke v tujini lahko spremljate na uradni strani Business Café.

Foto: Piqant Photography


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam