fbpx

Naravna manikura: jesenski trend, ki ga boste vzljubile!

Lepota, Novice

Najnovejši trend v manikuri nas vrača k lepoti in preprostosti naravnega videza nohtov.

Beauty smernice vedno znova prinesejo zanimive kombinacije barv, ki osvežijo naš vsakdanji videz. Od novih barv za lase do bogatih palet senčil za veke in očarljivih odtenkov šmink za ustnice. Kakšne barve bomo nosile na nohtih, prav tako narekujejo lepotni trendi in pred nami je zanimiva novost za aktualno jesen 2018.

Žive in močne barve v kombinaciji s poletno belo so nas razveseljevale vse dolge vroče dni. Prvi najavljeni trendi za jesensko sezono pa so presenetili z vračanjem k naravni lepoti in preprostosti nohtov. V nadaljevanju jeseni in zime nas kajpak čakajo tudi bogate barve v slogu dragih kamnov, razkošne in globoke ter skrivnostne barve, ki se jim bo težko upreti.

Toda sam začetek nove jesenske sezone prinaša nežen premaz skoraj brezbarvnih, golih, kožnih ozitoma nude odtenkov lakov za nohte. Skorajda neopazni, ti laki za nohte delujejo prozorno in zračno, naravno lepoto nohtov pa poudarijo bodisi s sijočim bodisi žametnim in pudrastim učinkom.

Obenem bo to najbolj preprost trend jeseni, saj za naravno manikuro potrebujete samo lepo negovane nohte in sloj ali dva najljubšega odtenka laka za nohte. Ta vsestranski videz se bo lepo prilegal prav vsaki modni kombinaciji in make up videzu, ki si ga boste izbrale.

Smith & Cult Nail Lacquer – The Graduate

Alessandro – Posh& Berry

Butter London – Steady On

Chanel – 548 Blanc White

Trend, ki se napoveduje, je sicer priljubljen med nekaterimi zvezdnicami, naraven videz nohtov obožujeta Jessica Biel in Anne Hathaway, na britanskem kraljevem dvoru pa je nevtralna barva nohtov tako rekoč zapovedana z odlokom.

The eternal rummage . What's really in my bag. New post now up.

A post shared by SARA CRAMPTON (@harperandharley) on

Uživajte v nepričakovanem in obenem preprostem ter elegantnem trendu, ki nas čaka v prvih dneh jeseni. Prepričani smo, da se boste po ogledu zgornjih fotografij tudi same navdušile nad njim, če se že niste prej. Prinašamo vam nekaj navdihujočih predlogov, kako doseči tak videz.

 

Foto: Instagram, Alessandro, Oxxigeno, YouTube, Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam