fbpx

Naravni fat burnerji ali kako z naravnimi sestavinami aktivno nad celulit!

Fit, Izbor urednice, Lepota, Lifestyle, Novice, PR novica, Prva stran

Gym24 podarja vsem bralkam portala Style.Over.Net enkratni brezplačni obisk fitnesa ali vodenih vadb!

Priznajmo si, da verjetno ni ženske, ki se ne bi soočala s to neprijetno nadlogo … S celulitom namreč!

O vzrokih za nastanek celulita bi lahko napisali celo knjigo … A kaj, ko je na koncu pomembno le to, kako se ga uspešno znebiti! V zadnjem desetletju smo priča poplavi anticelulitnih krem in terapij, ki obljubjajo čudež tako rekoč čez noč. Pa vendar kmalu ugotovimo, da je vse skupaj malo bolj zapleteno, kajne?

Raziskave kažejo, da sta za dolgoročno uspešno odstranjevanje celulita ključna dva vidika: prehrana in aktiven življenjski slog.

Ekskluzivno za bralke portala Style.Over.Net zato predstavljamo personaliziran anti-celulitni načrt, ki so ga ustvarili osebni trenerji najsodobnejšega fitnesa v Sloveniji Gym24 in vključuje celostno obravnavo obeh vidikov.

Prehrana

V nadaljevanju smo zbrali ključne sestavine, za katere morate poskrbeti, da jih zaužijete enkrat dnevno. Te prehranske rutine se skušajte držati vsaj dva meseca, saj se bo v tem času vaš organizem prilagodil samodejnemu izločanju odvečne vode in spodbudil vaš metabolizem, posledično pa se bo zmanjšalo tudi kopičenje odvečne maščobe v obliki celulita.

Prvo mesto med prehranskimi dodatki si zasluži C VITAMIN, saj poveča raven kolagena v koži ter skrbi za elastičnost in čvrstost. Ravno tako pospešuje odvajanje vode iz telesa in spodbuja izgorevanje maščob.

VODA v neomejenih količinah. Vsaj 2 litra dnevno.

ZELENI ČAJ pospešuje metabolizem in presnovo maščob, ne da bi pri tem obremenjeval srce in ožilje. Za razliko od kave, zeleni čaj znižuje količino sladkorja v krvi. Priporočljivo je vsaj 3 skodelice na dan.

CIMET je odlična zaščita za želodec in črevesje saj spoduja lažjo prebavo OH in pomaga pri razgradnji maščob. Cimet lahko dodamo kamorkoli, v vodo, jogurt, mlečne napitke, kosmiče, proteine ipd … Že žlička cimeta na dan znižuje raven sladkorja za do 30 % …

 

LIMONA je bogata s C vitaminom, ki razbije še tako trdovratno maščobo in jo spremeni v energijo. Bazično vpliva na želodec in spoduja prebavne encime, skrbi za boljšo cirkulacijo krvnega obtoka in zmanjšuje količino sladkorja v krvi. Priporočljivo je sok 1 limone v 1 dl vode zjutraj na tešče.

INGVER vsebuje eterična olja in pekoče stvari (kapsaicin) ki izboljšajo prekrvavitev telesa (telo ogrejejo), spodbujajo presnovo in vzdržujejo zdravo črevesno floro. Zaužijemo ga lahko v čaju ali žvečimo koščke sveže ingerjeve korenine. Lahko ga tudi nastrgamo v svežo limonado.

MAGNEZIJ je sestavni del encimov, ki so odgovorni za izgorevanje maščob.

KOFEIN – Močna kava ustvarja toplotno energijo v telesu. Le 20 min po zaužitju poveča raven prostih maščobnih kislin v krvi, katere se v kolikor smo športno aktivni, porabijo za energijo. Priporočljivo je popiti črno kavo brez dodatkov pol ure pred aktivnostjo.

Poleg ustreznih naravnih prehranskih dodatkov pa je ključnega pomena za odpravo celulita redna vadba. O pomembnosti aktivnega življenjskega sloga za srečno in polno življenje ne bomo pisali. Želimo vam samo povedati, da si dajte priložnost! Pridite bodisi na vodeno vadbo , ali pa trenirajte na napravah v najsodobnejšem fitnesu v Sloveniji.

Če boste ob vpisu deljenega mnenja glede vadbe v fitnesu ali na vodenih vadbah pa ima osebna trenerka fitness centra Gym24 Janiya Basttét za vas pravi odgovor:

”Še vedno velja zmotno prepričanje, da je vodena vadba za ženske in vadba v fitnesu za moške. Ženske se bojijo fitnesa oz.treninga z utežmi, saj si po njihovih besedah ne želijo postati mišičaste kot moški, medtem ko imajo moški vodeno vadbo za neko poskakajočo plesno dejavnost. Moj odgovor na vprašanje ”vodena vadba vs. fitnes” je enostaven. Pridi najprej na vodeno vadbo. Tam so ljudje, ki imajo enake cilje kot ti in energični inštruktorji, ki te potegnejo iz zadnje črne luknje ter te pripravijo, da porabiš še zadnje atome moči in z nasmehom odideš iz dvorane!”

Ključ do željenih rezultatov je torej nedvomno kombinacija zdrave prehrane in redne vadbe. Najučinkovitejši rezultat pa daje ravno prva jutranja aktivnost. V Gym24 se lahko udeležite vadbe na zgodnjem jutranjem boot campu, ki se izvaja ob ponedeljkih, sredah in petkih ob 6.00.

Za več informacij o vseh izvajanih vodenih vadbah in terminih obiščite spletno stran fitnes centra Gym24 ali pišite na mail gym@gym24.si.

Saj veste kaj pravijo … Najslajše pride na koncu! Zato vam z veseljem sporočamo, da Gym24 vsem bralkam in bralcem portala Style.Over.Net podarja BREZPLAČNI obisk! Vse kar morate storiti je, da svoj trening najavite na mail gym@gym24.si. In naj se boj s celulitom prične!

Naj se boj s celulitom prične!

 

Foto: PR, Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam