fbpx

Našli smo eno in edino, najbolj popolno in najbolj navadno belo T shirt majico!

Moda

Kos, ki bi ga morala imeti v omari čisto vsaka ženska.

Ni vsaka bela majica »tista« bela majica in če lahko sodimo po fotografijah in statistiki, ki zajema več kot 2.000 ocen s petimi zvezdicami na Amazonu, se zdi, da je to popolna bela T shirt majica. Popolna v vseh pogledih, da o ceni (začetna cena 5 ameriških dolarjev) niti ne govorimo.

Bela majica je kos, ki bi ga morala imeti v omari čisto vsaka ženska. Nanjo vedno lahko računate, ampak kot verjetno že sami veste, ni vsaka bela majica »tista« majica, zato smo bili zelo veseli, da smo tako, ki bi bila lahko najbolj popolna, pred kratkim našli tudi mi. Na Amazonu. Stane 5 dolarjev, za tem popolnim in preprostim dizajnom pa stoji znamka Hanes.

Verjetno ste se že kdaj počutili modno lene, kadar se vam ne da pretirano truditi, košara za umazano perilo pa je polna neopranih kosov, ki bi vam prišli prav. V takih primerih bi morali imeti na zalogi preprosto belo majico, ki je brezčasni kos, ki ga lahko kombinirate prav na vse.

Pogosto tudi znane dame oblečejo belo majico tudi na rdeči preprogi, kot je to storila Kristen Stewart v Cannesu, kjer imajo najstrožja pravila oblačenja, kar se tiče dogodkov. Zendaya belo majico prav tako rada kombinira z različnimi oblikovalskimi kosi.

Hanes ima status najboljše bele ženske majice, ki pa vas bo stala veliko manj kot tiste, ki jih prodaja Victoria Beckham.

Če se vam zdi bela majica kljub temu dolgočasna, lahko posežete po taki s potiski. Napisi na majicah so tako dobri, da so s to znamko sodelovala tudi znana imena, kot na primer Karle Welch. Hanes majice ne bodo nikoli iz mode, sploh najbolj popularna Hanes Nano majica.

Foto: Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam